Πολιτική

17 Νοεμβρίου 2019 11:37 Τελευταία ενημέρωση : 17 Νοεμβρίου 2019 16:53

Στην πορεία για το Πολυτεχνείο ο Τσίπρας

Διάβασέ μου το...

Τι ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των social media, σε μήνυμα του για την επέτειο της Εξέγερσης. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον συνόδευσαν.

Στην πορεία για το Πολυτεχνείο ο Τσίπρας
-

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ανακοίνωσε, μέσω των social media, ότι θα συμμετέχει στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook «46 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, θυμόμαστε, την έφοδο των παιδιών του Νοέμβρη στον ουρανό και τιμούμε όσους έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία. Αλλά και όλες και όλους εκείνους που είπαν το μεγάλο «Όχι» στην αμερικανοκίνητη χούντα, όταν αυτό το «Όχι» κόστιζε διωγμούς, βασανιστήρια, φυλακίσεις, εξορίες.

Φέτος έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε εκεί. Όχι μόνο γιατί οι παλιοί υμνητές της χούντας δε βρίσκονται πια μόνο στο περιθώριο αλλά και σε κυβερνητικούς θώκους να ομνύουν στη κανονικότητα. Ούτε μόνο γιατί η άγρια καταστολή αναβαθμίζεται σε κυβερνητική στρατηγική αναγκαστικότητας. 

Θα είμαστε εκεί κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας».

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευσαν στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Βούτσης, ο Νίκος Παππάς, η Ρένα Δούρου, ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Θοδωρής Δρίτσας.

Πολυτεχνείο - Αλέξης Τσίπας - πορεία

Πολυτεχνείο - Αλέξης Τσίπας - πορεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ