Πολιτική

17 Νοεμβρίου 2019 21:10

“Άναψε φωτιές” η παρουσία Τσίπρα στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Διάβασέ μου το...

Δηκτικές ανακοινώσεις αντάλλαξαν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ . Από κοντά και το ΚΙΝΑΛ...

“Άναψε φωτιές” η παρουσία Τσίπρα στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Καυστικές ανακοινώσεις αντάλλαξαν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία για το Πολυτεχνείο. 

ΝΔ: τουρίστας και στις διαδηλώσεις 

«Η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλ. Τσίπρας σταμάτησε κάπου στη "Μεγάλη Βρετανία". Ίσως πήγε για απογευματινό τσάι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα», σχολίασε η ΝΔ 

ΣΥΡΙΖΑ: μιλούν όταν ο κ. Μητσοτάκης κάνει long weekend στο Λονδίνο 

«Το να τολμά να μιλά για τουρισμό η ΝΔ, όταν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε ανήμερα του Πολυτεχνείου να κάνει long weekend στο Λονδίνο, είναι το λιγότερο αστείο», απάντησαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι πηγές της Κουμουνδούρου προσθέτουν: «Όσο αστείο άλλωστε ήταν και το να βγάλει tweet για το Πολυτεχνείο, μεταξύ μιας παρτίδας τένις και ενός γεύματος με σούσι στις όχθες του Τάμεση. Ενημερώνοντάς μας μάλιστα, ότι το μήνυμα της εξέγερσης του Νοέμβρη είναι το δόγμα της ασφαλείας. Φαίνεται θα άφησε στο πόδι του τον επικεφαλής της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδόπουλου, κ. Βορίδη, και υπεύθυνους για την επικοινωνία απογόνους της προπαγάνδας του Παττακού».

Κίνημα Αλλαγής: Η υποκρισία στο αποκορύφωμα της

Ο κ. Τσίπρας τα προηγούμενα χρόνια ήταν τακτικός επισκέπτης της πρεσβείας. Φέτος ξανάρχισε να διαδηλώνει απ’ έξω. Η υποκρισία στο αποκορύφωμα της, το σχόλιο που έκανε το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ