Life

18 Νοεμβρίου 2019 16:23

“The Final Four”: Υψηλό επίπεδο, δυνατές μονομαχίες (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Μεγάλες ανατροπές στο έβδομο επεισόδιο του μουσικού talent show του ΑΝΤ1.

“The Final Four”: Υψηλό επίπεδο, δυνατές μονομαχίες (εικόνες)
-

Στο χθεσινοβραδινό έβδομο επεισόδιο του «ΤΗΕ FINAL FOUR» έγιναν μεγάλες ανατροπές.

Μόνο δύο από τους «τέσσερις» που κάθονταν στις καρέκλες στην αρχή του επεισοδίου κατάφεραν να τις υπερασπιστούν με επιτυχία.

Στην πρώτη μονομαχία της βραδιάς,  ο Παναγιώτης Ρεντετάκος με την ιδιαίτερη, λαϊκή του φωνή, κατάφερε να εκθρονίσει τον Γιώργο Στεφάνου με ποσοστό 60%, ανοίγοντας τη βραδιά δυναμικά.

Η επόμενη μονομαχία ήταν ανάμεσα στη Δέσποινα Ζήκου, η οποία επέλεξε να αναμετρηθεί με τον Φαίδωνα Φαρίντ. Η ταλαντούχα διεκδικήτρια κέρδισε με την ερμηνεία της το 64% των ψήφων του κοινού και μαζί με αυτό μια θέση στο «ΤΗΕ FINAL FOUR» της επόμενης εβδομάδας.

THE FINAL FOUR - 7ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Ο Αλντιόν Ζέκιο ένιωσε την καρέκλα του να «τρίζει» στην τρίτη αναμέτρηση του επεισοδίου, όμως απέδειξε ότι αξίζει να βρίσκεται στους «τέσσερις», επικρατώντας του διεκδικητή Σπύρου Ξενίδη με ποσοστό 54% των ψήφων.

Το ίδιο έκανε και η αήττητη Εμανουέλλα Ζαμπετάκη με ποσοστό 58%, όταν βρέθηκε απέναντι στον Λέο Γερμανό στην τελευταία μονομαχία της βραδιάς.

THE FINAL FOUR - 7ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Τα βιογραφικά των δυο διεκδικητών που τα κατάφεραν: 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΝΤΕΤΑΚΟΣ

Ο Παναγιώτης Ρεντετάκος είναι 36 ετών και ζει στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους.

Ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι και, παράλληλα, δουλεύει ως διανομέας, σε καφετέρια το πρωί, και σε ψητοπωλείο το βράδυ.

Ο Παναγιώτης προέρχεται από μουσική οικογένεια. Η αγάπη του για το τραγούδι ξεκίνησε στην ηλικία των 5 ετών, όταν ο πατέρας του τον έπαιρνε μαζί του σε διάφορα μαγαζιά που τραγουδούσε.

Ο Παναγιώτης τραγουδάει λαϊκά κομμάτια και τα μουσικά του πρότυπα είναι ο Στράτος Διονυσίου, ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Μανώλης Αγγελόπουλος. 

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΗΚΟΥ 

Η Δέσποινα Ζήκου είναι 19 ετών, ζει στην Αθήνα και σπουδάζει Ψυχολογία. Έχει έναν δίδυμο αδερφό, τον Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι λίγα λεπτά μεγαλύτερός της.

Έχει ασχοληθεί με διάφορα αθλήματα, μεταξύ των οποίων η ρυθμική γυμναστική, το τένις και το μπάσκετ. Επιπλέον, έχει κάνει χορό για 2 χρόνια.

Με το τραγούδι ασχολείται ερασιτεχνικά. Ξεκίνησε να τραγουδάει πριν από λίγα χρόνια, στα 15 της, και έχει κάνει ελάχιστα μαθήματα φωνητικής. Της αρέσουν, κυρίως, ξένα κομμάτια soul, pop και r’n’b.

Η Δέσποινα ήρθε στο «The Final Four» για να κάνει το πρώτο της σοβαρό βήμα στο χώρο του τραγουδιού. Όνειρό της είναι να γίνει επαγγελματίας τραγουδίστρια και να κυκλοφορήσει τα δικά της κομμάτια. 

Ραντεβού την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 20:45 στο επόμενο επεισόδιο του  «The Final Four». Για όποιον αντέχει την πρόκληση!

#TheFinal4GR

Facebook: @TheFinalFourGR

Twitter: @thefinalfourgr

Instagram: @thefinalfourgr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ