Κοινωνία

18 Νοεμβρίου 2019 20:25

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Ιθάκη (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ένας 54χρονος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου, τον άνδρα που θεωρούσε, ότι διατηρούσε σχέση με την σύζυγό του...

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Ιθάκη (βίντεο)
-

Ένας 40χρονος Βρετανός νεκρός και ένας 54χρονος Έλληνας μαζί με την 42χρονη Νοτιοαφρικάνα σύζυγο του είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας του εγκλήματος στην Ιθάκη. Ο 54χρονος στο φόβο ότι η γυναίκα του θα του έπαιρνε το παιδί και θα έφευγε στο εξωτερικό γρονθοκόπησε άγρια το σύντροφο της στο ξενοδοχείο όπου διέμενε...

«Πάνω στη γκρίνια που έγινε μεσολάβησε αυτό που μεσολάβησε. Το παιδί ήταν πολύ καλό. Οικογενειάρχης καλός, σωστός. Ίσως του θόλωσε και το μυαλό γιατί γύρευε η γυναίκα του, να του πάρει και το παιδί στο εξωτερικό» λέει κάτοικος της περιοχής.

Τις τελευταίες ώρες επικρατεί θρήνος στην Ιθάκη για τον 54χρονο οικογενειάρχη που όπως λένε ήταν υπόδειγμα, αλλά και για τον άγνωστο ξένο που μια μέρα μετά τον ξυλοδαρμό του βρέθηκε νεκρός από τη σύντροφο του στο ξενοδοχείο. 

«Ήταν η πρώτη φορά που ήρθε εδώ στο νησί και από ότι καταλαβαίνω σκοπός του ήταν να πάρει τη γυναίκα αυτή μαζί με το παιδί , να φύγουν σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής.

 Η νεαρή γυναίκα ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία και το γιατρό του νησιού, ηταν όμως  αργά...

 «Μια σωστότατη οικογένεια. Μια ωραία πρωία του είπε, δεν θέλω άλλο να συνεχίσουμε εγώ θα πάρω το παιδί και θα φύγω, εκεί έγινε η ιστορία», αναφέρει κάτοικος της περιοχής.  

Ο 54χρονος και η 42χρονη με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ