Life

19 Νοεμβρίου 2019 06:58

ΙΟΝ Φουντουκιού: Tα φουντούκια βρήκαν ...τη σοκολάτα τους!

Διάβασέ μου το...

Η συνταγή για την απόλαυση μιας ΙΟΝ Φουντουκιού ξεκινάει από την πολύ προσεκτική επιλογή των φουντουκιών.

ΙΟΝ Φουντουκιού: Tα φουντούκια βρήκαν ...τη  σοκολάτα τους!
-

Ενα νέο προϊόν έχει λανσάρει στην αγορά η εταιρεία ΙΟΝ, που βασίζεται στο πάντρεμα της σοκολάτας με το φουντούκι. Όπως αναφέρει η εταιρεία:

"Στην ΙΟΝ διαλέγουμε μόνο εξαιρετικής ποιότητας φρέσκα φουντούκια, τα διατηρούμε προφυλαγμένα και τους «φερόμαστε» με αγάπη μέχρι να πάρουν ολόκληρα τη θέση τους μέσα στη μοναδική σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ. 

Βάζουμε όλη την τέχνη και το μεράκι μας στο καβούρδισμα, γιατί είναι αυτό που αναδεικνύει τη γεύση και την ευωδιά των πλούσιων αυτών ξηρών καρπών.

Μέσα από το σωστό και αργό καβούρδισμα κάθε φουντούκι απελευθερώνει σταδιακά τα αρώματα και τα έλαιά του, σε ήπιες θερμοκρασίες και γίνεται αφράτο αλλά και τραγανό συνάμα. Όταν πάρει το χρυσόξανθο χρώμα ξέρουμε ότι αυτό το φουντούκι αξίζει την καλύτερη αυθεντική σοκολάτα γάλακτος να το αγκαλιάσει και να γίνουν ένα: Αυτή είναι η ανεπανάληπτη ΙΟΝ Φουντουκιού! 

ION ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ

Κι αυτό γιατί η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα που ελέγχει όλη τη διαδικασία παραγωγής, από την εισαγωγή και επιλογή του σπόρου του κακάο, μέχρι το τελικό προϊόν.

Η ΙΟΝ Φουντουκιού στην χαρακτηριστική πράσινη συσκευασία κυκλοφορεί σε συσκευασίες 100g, 200g, 270g, sticks 35g και με στέβια. 

#iongiapanta    #ionfountoukiou "

ION ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ