Ζώδια

22 Νοεμβρίου 2019 06:19

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής

Διάβασέ μου το...

Στον Τοξότη περνά ο 'Ηλιος. Πώς επηρέαζονται τα υπόλοιπα ζώδια. Αναλυτικές προβλέψεις.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής
-

ΚΡΙΟΣΜπαίνουμε σε μία περίοδο που θέλεις να κάνεις τη ζωή σου πιο απλή και να σταματήσεις να αναλώνεσαι με ανούσια πράγματα. Για να τα καταφέρεις όμως ίσως χρειαστεί να δείξεις σε κάποιους ανθρώπους το πραγματικό σου μέγεθος, πράγμα που θα σε βοηθήσει την ίδια στιγμή να συνειδητοποιήσεις την πραγματική σου αξία και να εκτιμήσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Ένα απίστευτο Σαββατοκύριακο προβλέπεται για τους γεννημένους κυρίως τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, αφού μπροστά σου βλέπεις μόνο φως και ευκαιρίες για ένα καλύτερο αύριο.

ΤΑΥΡΟΣΟι αλλαγές είναι εδώ μιας και ο Ουρανός στο ζώδιό σου θα δείξει τα ταλέντα του ή σε κάποιες περιπτώσεις και τα δόντια του, τώρα που απέναντί του θα σταθεί ο Άρης. Ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου θα δεις όσα δεν τολμούσες να κάνεις για χρόνια να συμβαίνουν μπροστά σου σε μία στιγμή. Σε μία περίοδο που τα οικονομικά είναι και θα είναι μείζον ζήτημα, έρχονται Αφροδίτη και Δίας για να σε βοηθήσουν και ταυτόχρονα να κάνουν αυτό το Σαββατοκύριακο καυτό για την ερωτική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣΗ εύνοια του Δία που περιμένεις πώς και πώς για να σε βοηθήσει να κάνεις το επόμενο βήμα σε μία σχέση ή ακόμα και για να κάνεις σχέση είναι πολύ πιο έντονη αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού θα συναντηθούν με την αγαπημένη Αφροδίτη, σε έναν τομέα που για σένα έχει να κάνει με την ερωτική σου ζωή, αλλά και τις συνεργασίες σου. Από την άλλη όμως Άρης και Ουρανός μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στα εργασιακά σου, την ίδια στιγμή που καλείσαι να δείξεις ψυχραιμία και να αποφύγεις το στρες που μπορεί να αποτελέσει τον κύριο λόγο για ενδεχόμενα ατυχήματα και θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΔεν είναι μόνο το γεγονός ότι συμβιβάζεσαι με το ότι υπάρχουν υποχρεώσεις στις οποίες χρειάζεται να ανταποκριθείς, έστω κι αν καταλαμβάνουν από το χρόνο που θα προτιμούσες να τον αφιερώσεις σε πιο ευχάριστα πράγματα, αλλά ότι έχεις την όρεξη να αναλάβεις δράση και να κάνεις καλά ό,τι κάνεις. Κάποιες επαγγελματικές προτάσεις ή κάποιες προοπτικές που υπάρχουν στα εργασιακά σου μπορεί να σου δώσουν το κίνητρο που χρειάζεσαι. Από την άλλη η ερωτική ζωή κάποιων Καρκίνων αυτές τις μέρες είναι τόσο έντονη και έχει ανατρεπτικά γεγονότα που δεν τους αφήνει ούτε χώρο, αλλά ούτε και ενέργεια για να ασχοληθούν με οτιδήποτε έχει να κάνει με δουλειές, ρουτίνα κλπ.

ΛΕΩΝΜε τον Ήλιο να περνάει στον Τοξότη η ζωή αποκτά άλλη ζωντάνια και ξαναβρίσκεις λόγους για να είσαι χαρούμενος. Η οπτική σου αλλάζει και μπορείς με άλλη ευκολία να δεις τη θετική όψη του νομίσματος, πράγμα που αποδυναμώνει όσα το προηγούμενο διάστημα σε πίεσαν ψυχολογικά. Ίσως πιο ζόρικα να είναι τα πράγματα για σένα αν ανήκεις στους γεννημένους τις πρώτες μέρες οι οποίοι θα αναγκαστούν να κάνουν κάποιες αλλαγές παρά τη θέλησή τους. Όμως ειδικά οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου θα δουν τις μετοχές τους στο χρηματιστήριο της τύχης και του έρωτα να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΣε μία περίοδο πού έχεις ανάγκη την υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων φαίνεται ότι είναι εκεί για να σου δώσουν ότι χρειάζεσαι περισσότερο, την αγάπη τους και την κατανόησή τους. Όμως και από υλικής απόψεως δεν είσαι άσχημα, αφού ειδικά αυτές τις μέρες, ίσως να ανήκεις σε αυτούς τους Παρθένους που θα πάρουν λεφτά από κάποιο άτομο μέσα στην οικογένεια ή μέσω της εκμετάλλευσης κάποιου ακινήτου. Προσοχή στον τρόπο που οδηγείς αυτές τις μέρες, ενώ αν προκύψουν ζητήματα με κάποιους γείτονες προσπάθησε να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία.

ΖΥΓΟΣΗ ανάγκη σου να μπεις σε γιορτινό κλίμα και να αρχίσεις τις ανέμελες γιορτινές βόλτες από ‘δω και στο εξής θα γίνεται ολοένα πιο επιτακτική. Εκμεταλλεύσου αυτή τη σύνοδο της Αφροδίτης με το Δία, αφενός για να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που μπορεί να αποδειχθούν απόλυτα επικερδείς κι αφετέρου για να βγεις έξω και να κάνεις ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Αυτοσυγκράτηση θα χρειαστεί να δείξεις σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου, όπου είναι πολύ πιθανό να προκύψουν σημαντικά έξοδα τα οποία δεν είχες υπολογίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:Το επόμενο διάστημα το μόνο που θέλεις είναι κανένας και τίποτα να μην ταράξει την ηρεμία σου και να μην χρειαστεί να διαπραγματευτείς για πράγματα που για εσένα είναι δεδομένα. Ίσως και εσύ όχι μόνο θα το ζήσεις, αλλά θα δεις τα πράγματα να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και να σου έρχονται ακόμη και λεφτά από ‘κει που δεν το περιμένεις. Όμως, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, ίσως δεν καταφέρεις να αποφύγεις κάποιες συγκρούσεις που μπορούν να φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣΤα γενέθλιά σου ξεκινούν και δεν έχεις καλύτερη αφορμή για να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση, να φορέσεις το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου προκειμένου να μην αφήσεις τίποτα να σου το χαλάσει. Ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες έχεις κάθε λόγο να είσαι αισιόδοξος και να αξιοποιήσεις όλη αυτή την ενέργεια στην πράξη για να προωθήσεις νέα σχέδια και ότι πιστεύεις ότι θα κάνει το αύριο σου όπως το φαντάζεσαι. Βέβαια με αυτή την αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό τα πράγματα ειδικά όσον αφορά στα επαγγελματικά σου και σε κάποια θέματα υγείας μπορεί να σε ζορίσουν λίγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:Κι ενώ αρχίζεις να βλέπεις φως στα εργασιακά σου και το άγχος αρχίζει κι αυτό να καταλαγιάζει, η κατάσταση στα αισθηματικά σου φαίνεται να είναι εκρηκτική. Κάποιες γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες μπορεί να είναι πολύ έντονες και να σου προσφέρουν κάποια βράδια που θα σου μείνουν αξέχαστα. Όμως ίσως είναι γι’ αυτό, για κάποια βράδια και μόνο, με την ενέργεια τους να είναι καθηλωτική σαν ηφαιστειακή λάβα, αλλά χωρίς πολλές πιθανότητες να αντέξουν στο χρόνο. Αν έχεις παιδιά θα χρειαστείς περισσότερη υπομονή αυτές τις μέρες και μεγαλύτερη κατανόηση για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΜία περίοδος που ανοίγονται νέοι δρόμοι στη ζωή σου είναι αυτή που ξεκινάει με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη, αλλά και με τη σύνοδο που σχηματίζουν στο ίδιο ζώδιο Αφροδίτη και Δίας. Παρά κάποιες δυσκολίες που φαίνεται να προκύπτουν είτε στον επαγγελματικό, είτε στον οικογενειακό χώρο, όπου ο έλεγχος σε κάποιες περιπτώσεις χάνεται εντελώς και κάποιες κόντρες αποκτούν επικές διαστάσεις, υπάρχει φως στο τούνελ, αφού για σένα κάθε δύσκολη κατάσταση αποτελεί αφορμή για να κινητοποιηθείς και να αλλάξεις τα πράγματα προς μία πιο ιδανική κατεύθυνση. Οι φίλοι αυτή την περίοδο αποδεικνύουν για άλλη μία φορά ότι δικαίως αποτελούν σημαντικό κομμάτι σου.

ΙΧΘΥΣΑυτές οι μέρες που έρχονται θα δώσουν σε κάποιους Ιχθύς την ευκαιρία να αναλάβουν ευθύνες και να δεσμευτούν για πράγματα που επιθυμούν να τους συμβούν, όπως ένας γάμος, μια εγκυμοσύνη ή ακόμα και μια επέκταση ή μια νέα θέση στη δουλειά που αποδεικνύουν ότι κάτι κάνουν καλά και αυτό φαίνεται! Από την άλλη οι γεννημένοι ειδικά τις πρώτες μέρες δεν αποκλείεται να έρθουν σε σύγκρουση με κάποια συγγενικά πρόσωπα, ενώ αποφύγετε να οδηγήσετε ενώ βιάζεστε ή είστε αγχωμένοι.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ