Κοινωνία

22 Νοεμβρίου 2019 16:57

Ηράκλειο: Έβλεπε τις κόρες του να κάνουν μπάνιο και αυνανιζόταν

Διάβασέ μου το...

«Πάγωσε» το δικαστήριο στο άκουσμα του κατηγορητηρίου. «Καταπέλτης» ο Εισαγγελέας.

Ηράκλειο: Έβλεπε τις κόρες του να κάνουν μπάνιο και αυνανιζόταν
-

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου από την αηδιαστική διαστροφή ενός άντρα που καταδικάστηκε από το δικαστήριο γιατί έπαιρνε «μάτι» τις ίδιες του τις κόρες και αυνανιζόταν!

Ο ανεκδιήγητος πατέρας παραπέμφθηκε στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ηδονιζόταν να τις βλέπει από την κλειδαρότρυπα και αυνανιζόταν.

Είναι μία ακόμα απίστευτη υπόθεση που έφθασε στο ακροατήριο με τον κατηγορούμενο να επιμένει στην αθωότητά του. Στον πατέρα αποδίδεται ότι κατά το δίμηνο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2018 παρακολουθούσε τα κορίτσια, ηλικίας 15 και 14 ετών ενώ έκαναν το μπάνιο τους και αυτοϊκανοποιούταν.

Του αποδίδεται ακόμα ότι αυνανιζόταν και όταν έμπαινε στο υπνοδωμάτιό τους ενώ αυτά  κοιμούνταν. Μία φορά μάλιστα φέρεται να θώπευσε τη μεγαλύτερη κόρη του στα οπίσθια.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, όμως οι ισχυρισμοί του δεν έγιναν δεκτοί. Καταπέλτης ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας της έδρας κ. Ευστάθιος Θεοφανίδης.

Τελικά στον Ηρακλειώτη πατέρα δεν αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό και κρίθηκε ένοχος σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Του επιβλήθηκε κατά συγχώνευση ποινή 3 ετών (2+2 έτη) με τριετή αναστολή.

Πηγή: Patris.gr