Κοινωνία

24 Νοεμβρίου 2019 08:49 Τελευταία ενημέρωση : 24 Νοεμβρίου 2019 16:50

Οικογενειακή τραγωδία: θανατηφόρο τροχαίο μετά από γάμο

Διάβασέ μου το...

Τραγωδία με τετραμελή οικογένεια! Καρτέρι θανάτου στην άσφαλτο κατά την επιστροφή τους από γάμο. Ποια η κατάσταση των παιδιών που ήταν παρανυφάκια.

Οικογενειακή τραγωδία: θανατηφόρο τροχαίο μετά από γάμο
-

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε τα ξημερώματα στην είσοδο της Λαμίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 37χρονος πατέρας δύο παιδιών, τα οποία επέβαιναν στο όχημα μαζί με τη μητέρα τους.

Το αυτοκίνητο της τετραμελούς οικογένεια από τη Λαμία, ανέβαινε κανονικά με κατεύθυνση προς τη Λαμία. Την ίδια στιγμή από παράδρομο βγήκε άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί από τη Στυλίδα.

Τα δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου ο 37χρονος και να τραυματιστεί σοβαρά η γυναίκα του. Τα δυο κοριτσάκια του ζευγαριού, ηλικίας περίπου 8-10 ετών, τραυματίστηκαν, αλλά δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή τους. Οι δυο νεαροί από το BMW, παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά.

Λαμία - τροχαίο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια από τη Λαμία επέστρεφε από γάμο και μάλιστα τα δυο κοριτσάκια ήταν και παρανυφάκια.

Τον 37χρονο νεκρό οδηγό και τους τραυματίες απεγκλώβισαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, της ΠΥ Λαμίας μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Λαμία - τροχαίο

Στο σημείο βρέθηκε και ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ανδρέας Κυρίτσης, ο οποίος μαζί με τους αξιωματικούς του, ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Λαμία - τροχαίο

Λαμία - τροχαίο

Λαμία - τροχαίο

Πηγή: lamiareport.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ