Κοινωνία

24 Νοεμβρίου 2019 16:58 Τελευταία ενημέρωση : 24 Νοεμβρίου 2019 17:17

Τραγωδία στη Λαμία: Καρέ-καρέ η μετωπική σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Νεκρός 37χρονος οδηγός, που επέστρεφε από γάμο μαζί με τη γυναίκα και τα δύο τους παιδιά. Τραυματίστηκαν οι υπόλοιποι επιβαίνοντες.

Τραγωδία στη Λαμία: Καρέ-καρέ η μετωπική σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων (βίντεο)
-

Σοκ προκαλεί το βίντεο-ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στη Λαμία, στο οποίο βρήκε τον θάνατο ένας 37χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην είσοδο της πόλης. Το αυτοκίνητο της τετραμελούς οικογένεια από τη Λαμία, ανέβαινε κανονικά με κατεύθυνση προς τη Λαμία. Την ίδια στιγμή από παράδρομο βγήκε άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί από τη Στυλίδα.

Το Star Κεντρικής Ελλάδας εξασφάλισε βίντεο από τη στιγμή της μετωπικής σύγκρουσης των δύο αυτοκινήτων, όπως καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας καταστήματος.

Ο 37χρονος επέστρεφε από γάμο στην Αθήνα, όπου είχε μεταβεί με τη γυναίκα του και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του. Μάλιστα τα δύο κορίτσια ήταν παρανυφάκια. Τα δύο μικρότερα σε ηλικία παιδιά της οικογένειας, είχαν μείνει στην Λαμία.

Λαμία - τροχαίο

Οι δύο νέοι που επέβαιναν στο δεύτερο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά και βρήκαν μόνοι τους από το αυτοκίνητο.

Τον 37χρονο νεκρό οδηγό και τους τραυματίες απεγκλώβισαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας, μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που τους μετέφερε στο νοσοκομείο.

Σε σοβαρότερη κατάσταση νοσηλεύεται η μητέρα, ενώ ελαφρύτερα είναι τα δύο παιδιά.

Λαμία - τροχαίο

Λαμία - τροχαίο

Φωτογραφίες: Lamia Report

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ