Αθλητικά

24 Νοεμβρίου 2019 21:53

Άφησε βαθμούς στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός

Διάβασέ μου το...

Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Άφησε βαθμούς στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός
-

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 11η αγωνιστική της Super League. Οι παίκτες του Χάβου είχαν δοκάρι στο 52΄ με τον Λουσέρο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό σε ποιότητα και δεν είχε κάποια σημαντική ευκαιρία μπροστά στις δύο εστίες. Ο Παναθηναϊκός είχε τον πρώτο λόγο, αλλά δεν μπορούσε να “πατήσει” στην εστία του Κνετ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν πολύ καλός και οι φάσεις αρκετές. Στο 52΄ ο Λουσέρο εξ επαφής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Στην επόμενη ακριβώς φάση, ο Μακέντα έβγαλε την σέντρα ο Χατζηγιοβάννης έκανε το σουτ, αλλά ο Σανιά έδιωξε σε κόρνερ. Στο 61΄ ο Γιόχανσον, μετά από εξαιρετικό γύρισμα του Μακέντα έκανε το σουτ, αλλά ο Λουσέρο έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Διούδης νίκησε σε “τετ-α-τετ” τον Ντίας, κρατώντας το 0-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Μπαΐροβιτς (82΄ Ντουάρτε), Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Τσιγγάρας, Λιάβας, Ταχάρ, Ρομάν (62΄ Φυτόπουλος), Ντάλσιο (46΄ Αριγίμπι), Ντίας.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης (86΄ Δώνης), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (64΄ Περέα), Κολοβός (77΄ Μολό), Μακέντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ