Αθλητικά

25 Νοεμβρίου 2019 17:50

Στέφανος Τσιτσιπάς: αισθάνομαι σαν… Βίκινγκ! (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Στιγμές χαλάρωσης στην Ισλανδία για τον Έλληνα σούπερ σταρ του τένις, μετά τον θρίαμβο στο ATP Finals.

Στέφανος Τσιτσιπάς: αισθάνομαι σαν… Βίκινγκ! (βίντεο)
-

«Αισθάνομαι σαν Βίκινγκ τώρα». Λόγια... αποχαιρετισμού στην Ισλανδία από τον Στέφανο Τσιτσιπά, συνεχίζοντας το ταξίδι του στην Ελλάδα, πριν φτάσει, μετά από δυο-τρεις ημέρες στην Κύπρο, όπου θα προσπαθήσει να πάρει την άδεια οδήγησης για να οδηγήσει το αγαπημένο του Tesla.

Ο Έλληνας θριαμβευτής των Nitto APT Finals μοιράστηκε τις σκέψεις του από το ταξίδι του στην Ισλανδία, με τους ακολούθους του στα social media:

«Το ταξίδι μου σε αυτό το μη ρεαλιστικό κομμάτι γης, την Ισλανδία, έχει τελειώσει, αλλά το βλέπω περισσότερο ως αρχή, σημείο εκκίνησης. Είχα δει πράγματα με τα μάτια μου. Περιτριγυρισμένος από την ομορφιά και την ευχάριστη ζωή. Ένα ταξίδι που με εκπαίδευσε και με έκανε να αγαπώ ακόμα περισσότερο! Αισθάνομαι τυχερός που μπόρεσα να το ζήσω. Ήταν περισσότερο από φωτογραφίες όμορφων τοπίων, μαγευτικών τοπίων και ευγενών ανθρώπων, που με έκανε να αισθάνομαι τα πράγματα. Αυτό ήταν περισσότερο από ένα άρωμα. Μία αίσθηση επίτευξης. Αυτή η “Ισλανδική Οδύσσεια” ήταν κάτι εξαιρετικό. Ένα κρύο σώμα φέρει μια ζεστή καρδιά. Αυτό είναι κάτι που έμαθα από αυτό το ταξίδι. Με την ευκαιρία, αισθάνομαι σαν Βίκινγκ τώρα!» έγραψε στο Instagram.

Ισλανδία - Στέφανος Τσιτσιπάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ