Ζώδια

27 Νοεμβρίου 2019 06:19

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Διάβασέ μου το...

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στον Τοξότη κάνοντας μας κάπως πιο ανέμελους, λιγότερο τελειομανείς και πιο αυθόρμητους, η Αφροδίτη που από χθες πέρασε στον Αιγόκερω καλείται να μας μαζέψει.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Ο πλανήτης της ομορφιάς, της τύχης, αλλά και της καλοπέρασης θα παραμείνει στο ζώδιο του Κρόνου μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου, διάστημα κατά το οποίο θα έχουμε την τάση να παίρνουμε λίγο πιο σοβαρά τη ζωή και τους ρόλους που καθένας από εμάς επιτελεί, ενώ παράλληλα ενδιαφερόμαστε πολύ για την άποψη που οι άλλοι μπορεί να έχουν, όχι μόνο για μας αλλά και για τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν. Είναι συχνό κάτω από αυτή τη διέλευση να τείνουμε να κάνουμε νέες σχέσεις που η εικόνα ή η κοινωνική τάξη του άλλου να παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή μας. Από την άλλη είναι ένα διάστημα που θα μπορέσουμε να γίνουμε πιο φιλόδοξοι και πιο πρακτικοί στο κυνήγι των στόχων μας.

ΚΡΙΟΣΗ Αφροδίτη που ήδη βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου έρχεται να βάλει το χεράκι της προκειμένου να μπορέσεις να κλείσεις τη χρονιά με μία σημαντική επιτυχία στα επαγγελματικά σου ή ακόμα και στο γάμο ή τη σχέση σου που φαίνεται να πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω. Αν το προηγούμενο διάστημα δούλεψες σκληρά, από ‘δω και στο εξής υπάρχει αναγνώριση και μάλιστα όχι από όποιον κι όποιον, αλλά από αυτόν που κρατάει στα χέρια του το κλειδί που θα σου ανοίξει την επόμενη πόρτα.

ΤΑΥΡΟΣΗ κυβερνήτης σου η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη από χθες στο επίσης γήινο ζώδιο του Αιγόκερω, γεγονός πού δημιουργεί ευχάριστες συνθήκες στην ερωτική σου ζωή γεμάτη από νέες γνωριμίες με ανθρώπους που εκτός του ότι μπορεί να έχουν κάποια δύναμη που σε γοητεύει, φαίνεται ότι μπορούν να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά σου με άλλα χαρίσματα που έχουν, όπως το πνεύμα τους ή η αίσθηση του διαφορετικού που μπορεί να αποπνέουν. Ιδιαίτερα ευνοϊκή η επόμενη περίοδος για ταξίδια, αλλά και για να διαχειριστείς κάποια νομικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣΜπορεί η Αφροδίτη να έφυγε από το απέναντι ζώδιο του Τοξότη απ’ όπου το προηγούμενο διάστημα ασχολήθηκε με τα αμιγώς προσωπικά σου θέματα, όμως τώρα που πέρασε στον Αιγόκερω έρχεται να μπει στο ψητό. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι καλές είναι οι νέες γνωριμίες, αλλά το θέμα είναι κατά πόσο μπορείτε να ταιριάξετε γενικά, αλλά κυρίως σεξουαλικά. Από την άλλη, καλές οι προτάσεις και οι όποιες προοπτικές συνεργασίας υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι τί γίνεται με τα λεφτά. Υπάρχουν ή...μαζί τα φάγαμε;

ΚΑΡΚΙΝΟΣΗ Αφροδίτη μέχρι τις 20 το Δεκέμβρη θα βρίσκεται απέναντί σου στον Αιγόκερω και θα δώσει την ευκαιρία σε όσους ανήκουν στους αδέσμευτους του ζωδίου να κάνουν γνωριμίες που θα πληρούν τις προϋποθέσεις για μία σχέση με διάρκεια στο χρόνο. Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου και να ανανεώσεις τη σχέση σου πραγματοποιώντας μαζί κάποιο ταξίδι. Ευκαιρίες για καλύτερες μέρες στα οικονομικά θα σου δοθούν μέσα από μία νέα επαγγελματική πρόταση.

ΛΕΩΝΣε μία άκρως δημιουργική περίοδο για εσένα το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω έρχεται να σου διασφαλίσει ότι δεν θα χάσεις το χρόνο σου αν αφιερωθείς στη δουλειά ή σε κάποιο νέο, πολλά υποσχόμενο επιχειρηματικό ξεκίνημα, αλλά θα καταφέρεις να πάρεις την ανταμοιβή που δικαιούσαι. Από την άλλη κάποιες εξελίξεις στον ερωτικό τομέα σε βάζουν στο «τριπάκι» να προσέξεις περισσότερο τη διατροφή σου ή σου δίνουν το κίνητρο που σου έλειπε για να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου και να φροντίσεις το σώμα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΣτο καλό κλίμα που επικρατεί στα οικογενειακά σου αυτές τις μέρες έρχεται και η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω να βάλει το χεράκι της σε αυτήν την ανανέωση μέσω ενός καινούργιου έρωτα, που μπορεί να είναι όρθιος αλλά μπορεί και να... μπουσουλάει. Γενικότερα το διάστημα μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου αναμένεται να είναι για εσένα από τα πλέον ευνοϊκά της χρονιάς που τελειώνει και θα σου δώσει λόγους για να ξαναδείς τη θετική πλευρά των πραγμάτων και κίνητρα για να προσπαθήσεις. Επίσης δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και λίγο την τύχη σου στα τυχερά παιχνίδια.

ΖΥΓΟΣΗ κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, βρίσκεται ήδη στο ναδίρ του ωροσκοπίου σου δίνοντάς σου την ευκαιρία το επόμενο διάστημα να ασχοληθείς με το σπίτι, να το διακοσμήσεις ή γενικότερα να κάνεις κάποιες εργασίες που θα ανανεώσουν τον προσωπικό σου χώρο. Το επόμενο διάστημα ενδέχεται να χρειαστείς και να λάβεις τη στήριξη των αγαπημένων σου προσώπων, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια έσοδα μέσα από την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου ή βρίσκοντας τρόπο να μειώσεις τα έξοδα του οικογενειακού προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣε μία περίοδο που αρχίζεις να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου και να πατάς πιο γερά στα πόδια σου, η Αφροδίτη απ’ τον Αιγόκερω έρχεται να βάλει στο παζλ νέες γνωριμίες που σε εξιτάρουν και σε γεμίζουν με διάθεση να κυκλοφορήσεις και να κάνεις μαζί και κάποιες εξορμήσεις, έστω και σε κάποιους κοντινούς προορισμούς. Κάποιες συμφωνίες που μπορεί να κλείσεις πριν το τέλος του χρόνου θα σε βοηθήσουν -τουλάχιστον- να εξοικονομήσεις χρήματα, αν όχι να βελτιώσεις τα εισοδήματα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ:Η Αφροδίτη μπορεί να σε αποχαιρέτησε χθες όμως βρίσκεται ήδη σε έναν τομέα που σχετίζεται άμεσα με τις αρμοδιότητες της, τα λεφτά, αφού εκτός από Θεά της ομορφιάς για τους Ολύμπιους, εκτελεί και χρέη “Υπουργού Οικονομικών” στην αστρολογία. Μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου θα έχεις την ευκαιρία να δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται, αλλά κι εσύ θα βρεις πατήματα και επιχειρήματα προκειμένου να διεκδικήσεις κάποια αύξηση. Στα αισθηματικά θα νιώσεις τη σταθερότητα και τη σιγουριά που χρειάζεσαι από μια σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:Η Αφροδίτη που από χθες βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου δώσει την ευκαιρία το επόμενο διάστημα να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου και στον επαγγελματικό, αλλά και στον αισθηματικό τομέα. Οι σχέσεις εξομαλύνονται κι αυτό συμβαίνει, κυρίως, αφενός επειδή νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου αλλά ενδεχομένως κι επειδή οι άλλοι σε έχουν στα όπα-όπα. Οι μέρες που ακολουθούν είναι κατάλληλες για να φροντίσεις την εμφάνισή σου, να κάνεις μερικά δωράκια στον εαυτό σου και γιατί όχι(;) ακόμα και κάποιες αισθητικές επεμβάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δημιουργεί παρασκήνιο στον ερωτικό τομέα και σου δημιουργεί δεύτερες σκέψεις πριν ξεστομίσεις αλήθειες που φοβάσαι ότι μπορεί να πληγώσουν τους άλλους. Το να παραμένεις σε μια σχέση για λόγους συμφέροντος ή επειδή νιώθεις οίκτο για την άλλη πλευρά, ανεξάρτητα από το αν είναι σωστό ή λάθος, που κανείς δεν μπορεί να σε κρίνει, δημιουργεί προβληματικές συνθήκες που συχνά δυσκολεύουν μια σχέση να δείξει τις υγιείς πλευρές της. Από την άλλη, το επόμενο διάστημα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός αν δε θέλεις να μπλέξεις τα ερωτικά με τη δουλειά και να μην αφήνεις υπονοούμενα και υποσχέσεις σε ανθρώπους που μπορεί να προσβλέπουν στο κάτι παραπάνω.

ΙΧΘΥΣΜε την Αφροδίτη απο χθες στον Αιγόκερω, όσο κι αν οι ρυθμοί είναι έντονοι, εσύ βρίσκεις τον τρόπο να διατηρείς την αισιοδοξία σου και την καλή σου διάθεση. Η κούραση δεν μπορεί να σε κρατήσει μακριά από φίλους, τα χόμπι σου ή από μια βόλτα με ανθρώπους που σε βοηθάνε να αδειάσεις το μυαλό σου και να ξεφύγεις απ’ τη ρουτίνα. Φίλοι και ομοϊδεάτες σου είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν ενώ δεν αποκλείεται να σου γνωρίσουν και άλλους φίλους τους που μπορούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου. Επαγγελματικά είναι μια περίοδος που μπορείς να δρέψεις καρπούς.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ