Οικονομία

27 Νοεμβρίου 2019 16:53

Θεοχάρης στο Bloomberg: η Ελλάδα “μπήκε ξανά στον χάρτη” (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Προσκλητήριο για επενδύσεις στην Ελλάδα από τον Υπ. Τουρισμού, ο οποίος μίλησε στο διεθνές πρακτορείο και για τα πλεονεκτήματα της χώρας μας ως προορισμού διακοπών.

Θεοχάρης στο Bloomberg: η Ελλάδα “μπήκε ξανά στον χάρτη” (βίντεο)
-

«H Ελλάδα αποτελεί και πάλι πόλο έλξης για τους επενδυτές», τόνισε ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg, με αφορμή την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «αυτή είναι η ώρα να γίνουν πραγματικές επενδύσεις στην Ελλάδα», συμπληρώνοντας «ήδη βλέπουμε έντονο ενδιαφέρον από Αμερικανούς - και όχι μόνο- επενδυτές, για να επενδύσουν στη χώρα».

Ο Υπουργός Τουρισμού επεσήμανε ότι «τώρα είναι το κατάλληλο “timing” για τους επενδυτές να επενδύσουν στην Ελλάδα», αναφέροντας ότι «η πολιτική αλλαγή, με τις εκλογές του Ιουλίου, έβαλε την Ελλάδα “ξανά στο χάρτη”».

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ο Χάρης Θεοχάρης είπε ότι «αυτή η κυβέρνηση έχει προωθήσει σειρά αλλαγών, προκειμένου να γίνει το οικονομικό περιβάλλον ακόμα πιο φιλικό για τις επιχειρήσεις».

Συμπλήρωσε ότι «O τουρισμός βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της Κυβέρνησης» και τόνισε εμφατικά ότι «η Ελλάδα, μαζί με τον ήλιο και την θάλασσα, έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει τους τουρίστες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ