Αθλητικά

27 Νοεμβρίου 2019 22:09

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Βαλένθια και Τσέλσι

Διάβασέ μου το...

Μεγάλη νίκη για την Ζενίτ που απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης, μετά τη νίκη της επί της Λιόν.

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Βαλένθια και Τσέλσι
-

Βαλένθια και Τσέλσι ήθελαν τη νίκη για να προκριθούν στους «16» του Champions League, ωστόσο, είναι υποχρεωμένες να περιμένουν την τελευταία αγωνιστική (6η) για να μάθουν σε ποια διοργάνωση θα συνεχίσουν, μετά τη σημερινή ισοπαλία (2-2) στο «Μεστάγια».

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά ματς που έχουν γίνει έως τώρα στη διοργάνωση, οι Ισπανοί προηγήθηκαν, αλλά οι Λονδρέζοι κατάφεραν να γυρίσουν τα εις βάρος τους δεδομένα και να προηγηθούν με 2-1.

Ο Παρέχο έχασε πέναλτι για τους γηπεδούχους (μεγάλη απόκρουση του Κέπα), παρ΄ όλα αυτά ο Βας με ένα πάρα πολύ τυχερό γκολ «έσωσε την παρτίδα» για το συγκρότημα του Θελάδες, που υπερτερεί των «μπλε» σε περίπτωση ισοβαθμίας (οι δύο ομάδες έχουν από 8 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές).

ΖΕΝΙΤ - ΛΥΩΝ

«Ζωντανή» στο παιχνίδι της πρόκρισης στην φάση των νοκ άουτ αγώνων του Champions League έμεινε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, μετά την αποψινή της νίκη με 2-0 επί της Λιόν. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 7 βαθμούς, με τους Ρώσους να υπερτερούν των «λιονέ» σε περίπτωση ισοβαθμίας την τελευταία αγωνιστική. Παράλληλα, διατηρήθηκε η παράδοση που θέλει τις γαλλικές ομάδες να μην μπορούν να νικήσουν εκτός έδρας την Ζενίτ (με το σημερινό αποτέλεσμα οι ισοπαλίες έμειναν 2, ενώ οι ήττες αυξήθηκαν σε 5).