Πολιτική

29 Νοεμβρίου 2019 20:29

Κωνσταντινόπουλος: αυτοεξευτελίζονται τα στελέχη που μετακινήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ

Διάβασέ μου το...

"Αυτοεξευτελίζονταi με αυτούς που τους έβριζαν γιατί δεν μπορούν να μείνουν χωρίς καρέκλα" κατηγορεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Κωνσταντινόπουλος: αυτοεξευτελίζονται τα στελέχη που μετακινήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ
-

"Πυρά" κατά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Χαρακτήρισε ιδιαίτερη χαρά για τον ίδιο και «αυτοεξευτελισμό» για τα στελέχη που μετακινήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας ότι δεν συνδέει είτε τους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου είτε συνεργάτες άλλων πρώην προέδρων, θεωρώντας ότι οι πρόεδροι θα παραμείνουν στο κόμμα.

«Τι χαρά είναι αυτή να βλέπεις όλα αυτά τα παιδιά, να βλέπεις τον Φωτόπουλο, όλη τη ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, τα στελέχη, όχι τον κόσμο, να πηγαίνουν από κει. Τώρα καταλαβαίνει ο κόσμος ποιοι ψήφισαν και ποιοι είναι στο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πολύ μεγάλη χαρά, ειδικά για μένα για τον Αδαμίδη ο οποίος με είχε προπηλακίσει πριν από πέντε χρόνια στην Πτολεμαίδα στις κομματικές διαδικασίες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Σε ερώτηση για την μεταγραφή στο ΣΥΡΙΖΑ της πρώην ιδιαιτέρας του κ.Παπανδρέου Ρεγγίνας Βάρτζελη, ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε: «είχε κάνει μία δήλωση τότε για τον Δρούτσα και είχε πει κάτι για τους βουλευτές που είχαμε φάει το ξύλο της ζωής μας τότε ψηφίζοντας μνημόνια, μας κυνηγάγανε, μας πετροβολούσαν οι Συριζαίοι, κάτι είπε για τους βουλευτές τώρα κι έκανα μία δήλωση και με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ξέρετε πρέπει να ανακαλέσετε γιατί θα έχετε συνέπειες και της λέω εκεί γιατί τη σεβάστηκα και ως μεγάλη γυναίκα και ως κυρία, της λέω όταν μας φτύνουν ή όταν σας φτύνουν, της λέω και να μη νομίζετε ότι βρέχει. Προχωρήστε της λέω στις συνέπειες. Δεν είχε κάνει τίποτα».

Στη συνέχεια έκανε λόγο για «αυτοεξευτελισμό» λέγοντας «Αυτοί οι άνθρωποι αυτοεξευτιλίζονται, είναι χαρά για μένα, αλλά αυτοεξευτελίζονται, στα εβδομήντα πέντε τους, στα εβδομήντα τους αντί να πάνε στο σπιτάκι τους να πίνουν τα τσάγια τους, πάνε και αυτοεξευτελίζονται με αυτούς που τους έβριζαν, με αυτούς που τους ξευτίλιζαν και δείχνουν ότι δεν μπορούν να μείνουν χωρίς καρέκλα, για αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι που μείναμε εδώ, παλεύουμε για αρχές και αξίες και χαιρόμαστε για αυτούς που βρήκαν αριστερές και δεξιές δικαιολογίες και δυστυχώς ξεπουλήθηκαν για μία καρέκλα»

Για τους διοικητές των νοσοκομείων ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε πως οι περισσότεροι είναι χωρίς να έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο και πως η κυβέρνηση συνέχισε την πορεία της προηγούμενης.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:« γύρω στους εξήντα είναι άνθρωποι οι οποίοι είναι υποψήφιοι ή πολιτευτές της ΝΔ που και αυτό θα μπορούσε σε έναν βαθμό να πει γιατί δεν υπάρχουν καλοί και αξιόλογοι; Αλλά οι περισσότεροι είναι χωρίς να έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο, δηλαδή φιλόλογος, γυμναστής. Πατέρας υπουργού 75 χρονών πρόεδρος του ΟΑΣΘ επί ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υποψήφιος των ΑΝΕΛ 75 χρονών με μεταπτυχιακό στη φιλοσοφία, διοικητής νοσοκομείου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ