Αθλητικά

30 Νοεμβρίου 2019 21:33

Νίκησε και... προσπέρασε την ΑΕΚ ο ΟΦΗ

Διάβασέ μου το...

Συνεχίζεται ο αγωνιστικός… κατήφορος της Ένωσης. Εντυπωσιάζει ο ΟΦΗ!

Νίκησε και... προσπέρασε την ΑΕΚ ο ΟΦΗ
-

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να εντυπωσιάζει την εφετινή σεζόν και με βασικό όπλο την έδρα του και ένα ομοιογενές σύνολο κατάφερε να νικήσει και την ΑΕΚ (1-0) και μετά από 12 αγώνες να ανεβεί στην 3η θέση της Super League με 19 βαθμούς. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Πορτογάλος Σεμέντο (52΄), ενώ στο 88΄ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Βράνιες της ΑΕΚ. 

Η ομάδα του Ηρακλείου μετά από τρεις συνεχείς ήττες, σημείωσε την 6η εφετινή της νίκη, εκ των οποίων η 5η στην έδρα της, ενώ η ΑΕΚ που υπέστη την 4η ήττα της στη σεζόν, συνέχισε για τρίτη αγωνιστική τα ανεπιτυχή αποτελέσματα (ήττα από Παναθηναϊκό και ισοπαλία με Άρη). Οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν στον αγώνα χωρίς τους Τσιγκρίνσκι, Βέρντε λόγω προβλημάτων τραυματισμών.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις εντυπώσεις αλλά και κάποιες μικροευκαιριες που δημιούργησαν, χωρίς όμως κάτι ιδιαίτερο. 

Ο ΟΦΗ μπήκε με επιθετικές διαθέσεις στο Β΄ ημίχρονο και στο 52΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Σεμέντο, ο οποίος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή από τον Νέιρα, απέφυγε τους αμυντικούς της Ένωσης και με όμορφο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μπάρκα για να πετύχει παράλληλα το 6ο φετινό του τέρμα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στη συνέχεια να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα και δεν άφησαν διαδρόμους προς την εστία τους, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσουν με ισοφάριση και να πάρουν τυς τρεις βαθμούς της νίκης. Μελανό σημείο για την ΑΕΚ η αποβολή του Βράνιες στο 88΄ για αγκωνιά εκτός φάσης στον Μαρινάκη.

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Γιαννούλης, Μπράουν, Μαρινάκης (90+2΄ Μαρινάκης) , Κοροβέσης, Σακόρ, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Σεμέδο, Ναμπί (81΄ Κουτρουμπής), Μάνος (59΄ Φιγκεϊρέδο).

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Οικονόμου, Γαλανόπουλος, Κρίστισιτς (78΄ Γιακουμάκης), Παουλίνιο (61΄ Αλμπάνης), Λόπεζ (83΄ Ντέλετιτς), Μάνταλος, Λιβάγια, Ολιβέιρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ