Κοινωνία

05 Δεκεμβρίου 2019 08:44 Τελευταία ενημέρωση : 05 Δεκεμβρίου 2019 17:13

Αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια

Διάβασέ μου το...

Ισχυρή αστυνομική δύναμη, από νωρίς το πρωί, απέκλεισε περιοχή κοντά στο ΑΤ της περιοχής. Τι εντοπίστηκε μέσα στο κτήριο.

Αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια
-

Ένας αρχαίος αμφορέας και όχι ναρκωτικά βρέθηκε τελικά στο κτήριο επί της οδού Πλαπούτα και Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια κατά την επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών που έγινε το πρωί. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα στο σπίτι, τα οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Η αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε νωρίς το πρωί στο ακίνητο που βρίσκεται σε μικρή απόσταση απο το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, επί της οδού Πλαπούτα.

Αρχικώς, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι επρόκειτο για επιχείρηση εκκένωσης υπό κατάληψη ακινήτου, καθώς εκπνέει το "τελεσίγραφο" του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη προς τους καταληψίες κτηρίων στην Αθήνα και άλλες πόλεις, με το οποίο τους είχε καλέσει πριν απο 15 ημέρες να απελευθερώσουν τα ακίνητα τα οποία έχουν καταλάβει, κάποια εδώ και αρκετά χρόνια. 

Αστυνομικοί απέκλεισαν του δρόμος στην γύρω περιοχή και έκαναν εισβολή σε μονοκατοικία. 

Στην συνέχεια έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για επιχείρηση τη Δίωξης Ναρκωτικών, κατά την οποία όμως δεν εντοπίστηκαν στο σπίτι ποσότητες ναρκωτικών, αντίθετα οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν αρχαίο αμφορέα.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ