Ζώδια

07 Δεκεμβρίου 2019 07:18

Ζώδια: οι τάσεις του Σαββατοκύριακου

Διάβασέ μου το...

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις της Σελήνης και ποια από τις όψεις του Ήλιου;

Ζώδια: οι τάσεις του Σαββατοκύριακου
-

Η ένταση είναι αυτή που θα επικρατήσει το Σάββατο, μαζί με βιαστικές και απερίσκεπτες ενέργειες, με τη Σελήνη στον Κριό και τις δύσκολες κόντρες της.

Το πρωί, η σύγκρουση με τον Κρόνο προκαλεί έντονες αντιπάθειες και απέχθειες τις οποίες δείχνουμε κατάμουτρα, είτε γιατί θέλουμε είτε γιατί δεν μπορούμε να συγκρατηθούμε. Νευρικότητα, άγχος και ανασφάλεια μας περιβάλλουν και δεν μπορούμε να κρύψουμε τις ανησυχίες μας. Ψυχολογικά προβλήματα εντείνονται και ως νωρίς το απόγευμα χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί παλεύοντας για τον αυτοέλεγχό μας.

Το βράδυ η κατάσταση δεν ελαφρώνει, καθώς η κόντρα με τον Πλούτωνα δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα έντονα συναισθήματά μας, κάνοντάς μας ασυγκράτητους, παθιασμένους και με παντιέρα τη φράση «Θα πάω και ας μου βγει και σε κακό». Τουλάχιστον είναι μια μέρα που κάνουμε αυτό που θέλουμε έστω και αν είναι λάθος.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις της Σελήνης;

Όσοι ανήκετε στα Παρορμητικά ζώδια (Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι), προσοχή. Εκτίθεστε πολύ σε όλα τα επίπεδα και αυτό μπορεί να κοστίσει ακριβά.

Την Κυριακή, η Σελήνη προσγειώνεται στον Ταύρο, ενώ εναρμονίζεται με τον Δία και συναντιέται με τον Ουρανό. Πολύ ενδιαφέρουσες οι επαφές και απρόσμενα όμορφες στιγμές μας περιμένουν ειδικά τις μεσημεριανές ώρες.

Ωστόσο δύο όψεις μεγαλουργούν σήμερα, η κόντρα του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και η αρμονική όψη της Αφροδίτης μαζί του.

Η ευμετάβλητη, αφηρημένη και ανικανοποίητη διάθεση, εναρμονίζεται με την εστιασμένη, ρομαντική και πολλά υποσχόμενη, κάνοντας την μέρα πολύ ενδιαφέρουσα, ειδικά σε ότι αφορά την προσέγγιση των στόχων μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του Ήλιου;

Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι) αλλά και οι Ιχθείς, δημιουργούν ευκαιρίες και διδάσκουν το πώς.

Να θυμάμαι: Να μην προσπαθώ να δαμάσω αυτά που θεωρώ ανεξημέρωτα.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ