Κοινωνία

07 Δεκεμβρίου 2019 07:57

Μπαράζ επιθέσεων σε καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες

Διάβασέ μου το...

ΑΤΜ, καταστήματα και κτίρια δημόσιων υπηρεσιών βρέθηκαν στο στόχαστρο αγνώστων, οι οποίοι προκάλεσαν φθορές μετά από επιθέσεις.

Μπαράζ επιθέσεων σε καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες
-

                                    

Επεισοδιακή ήταν η νύχτα που πέρασε στην Αττική, καθώς από τις 02.30 τα ξημερώματα έως και τις 04.00 το πρωί σημειώθηκε μπαράζ επιθέσεων σε ΑΤΜ, καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, πέντε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών υπέστησαν ζημιές από αγνώστους, ενώ 13 καταστήματα και τρία κτίρια δημόσιων υπηρεσιών δέχθηκαν επιθέσεις σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Μεταξύ αυτών είναι η ΔΟΥ Ηλιούπολης, επί της Βουλιαγμένης, η Πολεοδομία Αιγάλεω στην οδό Μιλτιάδου και η ΕΥΔΑΠ στο Ίλιον, επί της Θηβών.

Πολεοδομία Αιγάλεω - ζημιές

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε επτά προσαγωγές συνολικά, (δύο στην Αθήνα, τρεις στην Βορειοανατολική Αττική και δύο στη Νοτιοανατολική Αττική), αλλά όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους.

Τα ξημερώματα σημειώθηκε και εμπρησμός σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στη συμβολή των οδών Αγίας Άννης και Ιεράς Οδού, στο Αιγάλεω.

Πολεοδομία Αιγάλεω - ζημιές

«Το σχέδιο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη αποδείχτηκε τελικά "φούσκα"! Δυστυχώς για την κυβέρνηση παρά την "φιλότιμη" προσπάθεια των ΜΜΕ να φτιάξουν το "προφίλ" του νόμου και της τάξης του υπουργού, μετά τα χθεσινά αποδείχτηκε πως "ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός"! Ο νόμος και η τάξη περιλαμβάνει και εμπρησμούς, καταστροφές αυτοκίνητων στο Αιγάλεω , καταστροφές σε κτήριο Πολεοδομίας , ΑΤΜ τραπεζών , σούπερ μάρκετ και άλλων καταστημάτων συνολικά 21 το αριθμό; Απλά φαίνεται πως η κυβέρνηση είναι ανίκανη για τα αυτονόητα και ικανή μόνο για δημόσιες σχέσεις με ΜΜΕ!», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση. 

Πολεοδομία Αιγάλεω - ζημιές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ