Κοινωνία

08 Δεκεμβρίου 2019 13:49 Τελευταία ενημέρωση : 08 Δεκεμβρίου 2019 22:44

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τους δράστες της δολοφονίας στους Αγίους Θεοδώρους

Διάβασέ μου το...

"Ντου" της αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα για τους ληστές που σκότωσαν την ηλικιωμένη.

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τους δράστες της δολοφονίας στους Αγίους Θεοδώρους
-

Επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα πραγματοποίησε η αστυνομία με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών που σκότωσαν την 73χρονη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους, αφού την χτύπησαν με το αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, οι έρευνες της αστυνομίας απέβησαν άκαρπες, καθώς δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες στο σημείο.

Συγκλονισμένη παραμένει, την ίδια ώρα, η τοπική κοινωνία στους Αγίους Θεοδώρους μετά το τραγικό θάνατο που βρήκε ηλικιωμένη, από αδίστακτους κακοποιούς, στην προσπάθεια τους να φύγουν από το σημείο που είχαν προσπαθήσει να την ληστέψουν.

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στην αυλή της, μαζί με τον γιο της, όταν σταμάτησε ένα αυτοκίνητο με δυο επιβαίνοντες που ήθελαν να ρωτήσουν κάτι την άτυχη γυναίκα. Όταν πλησίασε προς το σημείο η 73χρονη, οι άγνωστοι με αστραπιαίες κινήσεις, προσπάθησαν να  αρπάξουν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό, Εκείνη αντιστάθηκε, λιποθύμησε και έπεσε μπροστά από το αυτοκίνητο των δραστών. Οι κακοποιοί ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν κινούμενοι στον παράδρομο της εθνικής οδού. «Την είδα νεκρή στο δρόμο με την αλυσίδα στο λαιμό της να είναι κομμένη», περιέγραψε συντετριμμένος ο γιος της άτυχης ηλικιωμένης. Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά για την ηλικιωμένη, καθώς ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες. Μάλιστα, χθες μέχρι να νυχτώσει επιχειρούσε στην περιοχή και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με μαρτυρίες οι έρευνες στρέφονται κυρίως σε καταυλισμούς Ρομά σε Κόρινθο και Μέγαρα. Κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έκαναν λόγο για ελλιπή αστυνόμευση στην περιοχή, με αποτέλεσμα η εγκληματικότητα να οργιάζει.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ