Ζώδια

09 Δεκεμβρίου 2019 06:18

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Διάβασέ μου το...

Δευτέρα σήμερα 9 Δεκεμβρίου και καλή εβδομάδα σε όλους! Ο Ερμής είναι αυτός που τραβάει τα φώτα πάνω του σήμερα κι αυτό είναι και δικαιολογημένο και ευχάριστο.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας
-

ΚΡΙΟΣ: Καλή εβδομάδα αγαπητέ Κριέ μου! Και θα είναι... Όχι επειδή ο κόσμος που ζούμε γίνεται ξαφνικά παράδεισος, αλλά επειδή αλλάζει ο τρόπος και τα πράγματα που βλέπεις σε αυτό τον κόσμο. Με το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη από σήμερα έχεις τη διάθεση να δεις τα πράγματα πιο ανάλαφρα και να σταματήσεις την υπερ-ανάλυση που το προηγούμενο διάστημα σε έκανε να κολλάς στη λεπτομέρεια και να κοιτάς μόνο πίσω. Έτσι από δω και στο εξής ο Δεκέμβρης έχει περισσότερο φλερτ, περισσότερη χαρά και περισσότερη διασκέδαση. Καλές ειδήσεις ή/και άνθρωποι μπορεί να έρθουν από το εξωτερικό, αλλά και όσον αφορά κάποιες νομικές υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ερμής από σήμερα περνάει στον Τοξότη και φέρνει πολλά “σου σου σου” και “ψου ψου ψου” στην ερωτική σου ζωή. Μόνο που με τα “σου σου σου” και τα “ψου ψου ψου” δουλειά δεν έκανε κανείς, γιατί είναι σαν να τα αντιμετωπίζεις σαν θέματα ταμπού και προσπαθείς με υπόγειους τρόπους να πετύχεις το σκοπό σου. Καλή η μυστικοπάθεια, αλλά όταν ξεπερνάει τον όποιο βαθμό που φαίνεται να είναι γοητευτική γίνεται πρόβλημα. Ίσα-ίσα που είναι μία περίοδος που καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις τα όρια σου όχι μόνο σε μία σχέση, αλλά και για να διαχειριστείς σωστά οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, από σήμερα περνάει στο απέναντι ζώδιο του Τοξότη και μέχρι το τέλος του μήνα περίπου θα σου δώσει την ευκαιρία να βγάλεις από μέσα σου κάποια πράγματα που σε έχουν ενοχλήσει, όχι μόνο από το σύντροφό σου, αλλά ενδεχομένως κι από κάποιο πολύ καλό φίλο σου ή κάποιο συνεργάτη. Η αλήθεια να λέγεται βέβαια, θα χρειαστεί λίγο τακτ παραπάνω στο λόγο σου, ειδικά στην περίπτωση που νιώθεις ότι έχεις πιεστεί καιρό για να τα κρατήσεις μέσα σου. Από την άλλη είναι μία πολύ κοινωνική περίοδος για εσένα με πολύ φλερτ και πολλές νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής πού από σήμερα και μέχρι το τέλος περίπου του μήνα θα βρίσκεται στον Τοξότη έρχεται να σου θυμίσει πως όσο και να αυτομαστιγώνεσαι πως δεν τα κάνεις όλα τόσο τέλεια, η υγεία σου ήταν, είναι, και θα είναι πιο σημαντική από εκείνα που νομίζεις ότι έχουν αξία στην καθημερινότητά σου. Από την άλλη είναι μία περίοδος που σου επιτρέπει να κάνεις συζητήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον μέσα σε κλίμα συναίνεσης κι ακόμα κι αν προκύψουν κάποιες εντάσεις θα είναι επώνυμες και θα οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ: Οι 15 περίπου ημέρες που μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα φαίνεται ότι στο κεφάλι σου φαντάζουν σαν να μιλάμε για αύριο-μεθαύριο, αφού με το πέρασμα από σήμερα του Ερμή στον Τοξότη το μυαλό σου δουλεύει σε…γιορτινές στροφές και τίποτα δεν μπορεί να στο χαλάσει. Ξεκίνα λοιπόν να ετοιμάζεις τις λίστες με τους καλεσμένους, τα ψώνια και όσα θα ήθελες να κάνεις αυτές τις γιορτές που θα σε κάνουν να τις χαρείς σαν να είσαι παιδάκι. Όσο για τα ερωτικά σου, το κλίμα μέσα στη σχέση σου γίνεται πολύ πιο ευχάριστο, γιατί εσύ έχεις τη διάθεση να δεις τα πράγματα πιο ανάλαφρα, ενώ αν είσαι μόνος οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν τις επόμενες μέρες για να γνωρίσεις κόσμο θα είναι και πολλές, αλλά και αξιόλογες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον Ερμή από σήμερα να περνάει στο ζώδιο του Τοξότη υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα για εσένα στο σπίτι και εξελίξεις σε σημαντικά οικογενειακά ζητήματα. Μέχρι και το τέλος του μήνα που θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις ζητήματα που αφορούν αγοραπωλησίες ακινήτων ή ενδεχομένως μια μετακόμιση που μπορεί να σκέφτεσαι αλλά και να ασχοληθείς με τυχόν εργασίες ή αγορές που μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις για το σπίτι σου. Από την άλλη ίσως έχει έρθει η στιγμή να μιλήσεις για το πως αισθάνεσαι για πράγματα που σε απασχολούν απέναντι σε κάποια σημαντικά για εσένα άτομα.

ΖΥΓΟΣ: Με τον Ερμή να περνάει από σήμερα και μέχρι το τέλος σχεδόν του μήνα στον τρίτο σου οίκο θα έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις, αν όχι κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, τουλάχιστον μία εξόρμηση έστω και λίγο παρακάτω. Από την άλλη η νέα θέση αυτή του Ερμή είναι ευνοϊκή για να έρθεις σε επαφή με τα αδέρφια σου ή και άλλους συγγενείς και να μιλήσεις ακόμα και για τυχόν διαφορές που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σας. Τέλος, είναι καλή περίοδος για νέες γνωριμίες, ενώ αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις στην αγορά καινούργιου μεταφορικού μέσου τα πράγματα είναι επίσης θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Ερμή να περνάει από σήμερα και μέχρι το τέλος περίπου του μήνα στον Τοξότη μπορείς να περιμένεις εξελίξεις σε ένα οικονομικό ζήτημα, αλλά και να δεις πως μπορείς να βελτιώσεις τα οικονομικά σου είτε προχωρώντας σε κάποιες νέες συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες είτε κάνοντας κάποιες κινήσεις που θα έχουν ευεργετικές επιδράσεις στο πορτοφόλι σου. Παράλληλα είναι μήνας που θα φέρει εξελίξεις στο ενδεχόμενο που σε απασχολούν ζητήματα σχετικά με κάποια ακίνητα, επενδύσεις ή γενικότερα διάφορα περιουσιακά στοιχεία μεγάλης αξίας. Στα συναισθηματικά είσαι πιο ανάλαφρος και έχεις τη διάθεση να περάσεις καλά με ανθρώπους που νιώθεις δικούς σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλή εβδομάδα αγαπητέ Τοξότη! Και κάπως έτσι αναμένεται να είναι μιας και από σήμερα περνάει στο ζώδιό σου και ο Ερμής, ο οποίος θα παραμείνει μέχρι το τέλος περίπου του μήνα για να ανεβάσει κι άλλο την ψυχολογία σου, αφού θα ευνοήσει την προσπάθειά σου να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Όμως ακόμα κι εκεί που οι λύσεις είναι δύσκολο να βρεθούν θα έχεις τη διάθεση να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα βελτιώσουν το κλίμα στη σχέση σου, να κάνεις νέες γνωριμίες αν είσαι μόνος, αλλά και να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλή εβδομάδα Αιγοκεράκι μου συγκροτημένο, που ενώ πλησιάζουν οι γιορτές και τα γενέθλια σου φαίνεται να σε πιάνει μια μελαγχολία. Με τον Ερμή από σήμερα και μέχρι το τέλος σχεδόν του μήνα στον Τοξότη μπαίνεις σε μια περίοδο εσωστρέφειας και αυτοκριτικής, η όποια έχει μπόλικη ψυχολογική πίεση, ανασκοπήσεις και αναθεωρήσεις. Μην αφήσεις όμως τις καταστάσεις να σε αγχώσουν περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται πραγματικά και προσπάθησε να συγκεντρώνεσαι σε ό,τι κάνεις για να αποφύγεις λάθη, αλλά και ατυχήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ερμής από σήμερα περνάει στον Τοξότη κι εκεί θα μείνει μέχρι το τέλος, σχεδόν, της χρονιάς. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνει ένα φρένο στις σκοτούρες και τις υποχρεώσεις που το προηγούμενο διάστημα σου δημιούργησαν αρκετό άγχος. Έτσι λοιπόν η διάθεση σου βελτιώνεται και ξαναβρίσκεις την όρεξη να βρεθείς ανάμεσα σε φίλους και να κοινωνικοποιείσαι πιο έντονα. Επόμενο είναι ότι δε θα λείψουν και κάποιες νέες γνωριμίες, που έρχονται να ξυπνήσουν τη διάθεση για φλερτ και παιχνίδι. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να βρεις καινούργια ενδιαφέροντα και να ενταχθείς σε νέες ομάδες που θα διευρύνουν τον κύκλο σου. Τέλος, είναι μία περίοδος ανταμοιβής, αλλά και σχεδιασμού νέων στόχων.

ΙΧΘΥΣ: Με τον Ερμή να περνάει από σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη και στο πιο ψηλό για εσένα σημείο του ωροσκοπίου σου τις επόμενες ημέρες θα έχεις τη δυνατότητα να συζητήσεις για σημαντικά θέματα γεγονός που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το τοπίο ως προς το που βρίσκεσαι και το που πηγαίνεις. Δε σου αρκούν τα “χαχαχα” και τα φιλικά χτυπήματα στην πλάτη, αλλά θέλεις συγκεκριμένες κουβέντες και διαβεβαιώσεις και για ζητήματα που σε απασχολούν στον ερωτικό τομέα ή το γάμο σου, αλλά και στα επαγγελματικά.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ