Life

09 Δεκεμβρίου 2019 23:41

Σταρ Ελλάς 2019: με έσπρωξε επίτηδες η Μις Αυστραλία και έπαθα διάστρεμμα (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Η καταγγελία της νεαρής Ελληνίδας για “πισώπλατα μαχαιρώματα” στον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της “Μις Κόσμος”.

Σταρ Ελλάς 2019: με έσπρωξε επίτηδες η Μις Αυστραλία και έπαθα διάστρεμμα (βίντεο)
-

Η 20χρονη διαγωνιζόμενη Ραφαέλα Πλαστήρα, από τα Τρίκαλα, στέφθηκε τον Οκτώβριο “Σταρ Ελλάς 2019” στη μεγάλη βραδιά των Καλλιστείων.

Η ξανθιά καλλονή, που τώρα εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό “Miss World” στο Λονδίνο, τραυματίστηκε στο πόδι και βρέθηκε εκτός της διοργάνωσης για δύο δοκιμασίες, εξαιτίας μίας ...επίθεσης από την Μις Αυστραλία.

«Βρισκόμουν σε μια εκδήλωση και γυρνώντας στο ξενοδοχείο, όπως κατέβαινα από το λεωφορείο, η Μις Αυστραλία με έσπρωξε για να περάσει», δήλωσε η Ραφαέλα Πλαστήρα.

Ραφαέλα Πλαστήρα - Σταρ Ελλάς 2019

«Η Ραφαέλα ήταν για δύο μέρες με χάπια, γάζες και αλοιφές, δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι της. Είχε ειδικό αναπηρικό καροτσάκι που την μετέφερε σε εκδηλώσεις και πρόβες», αναφέρει ο coach της, Βαγγέλης Σαλευρής.

Όπως εξηγεί στον ΑΝΤ1 τόσο η ίδια η Στάρ Ελλάς όσο και ο coach της, το περιστατικό ίσως να μην έγινε από πρόθεση.  Εξάλλου, σε έναν διαγωνισμό με 120 συμμετοχές όλα μπορούν να συμβούν.

«Δεν θεωρώ πως το έκανε επίτηδες λόγο ανταγωνισμού, γιατί στον διαγωνισμό “Μις Κόσμος” δεν κρίνεσαι από την τελευταία βραδιά αλλά κατά την διάρκεια. Τώρα είμαι καλά και συνεχίζω για τον στόχο μου», δήλωσε η Ραφαέλα.

Ραφαέλα Πλαστήρα - Σταρ Ελλάς 2019

«Διαγωνίζονται 120 γυναίκες. Είναι λογικό να υπάρχουν και εντάσεις. Δεν πιστεύω να το έκανε επίτηδες αλλά, δεν το απέφυγε και δεν βοήθησε κιόλας», συμπληρώνει ο κ. Σαλευρής.

Μετά την ανάρρωση, η Ραφαέλα Πλαστήρα προετοιμάζεται τώρα πυρετωδώς για τον τελικό του Σαββάτου.