Ζώδια

12 Δεκεμβρίου 2019 06:31

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης

Διάβασέ μου το...

Σήμερα το αστρολογικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Πανσέληνο που έρχεται με θετικά στοιχεία και προοιωνίζει ότι τα Χριστούγεννα θα τα γιορτάσουμε μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα!

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης
-

ΚΡΙΟΣ: Χαράς ευαγγέλια για εσένα αγαπητέ Κριέ, με τη σημερινή Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων να φέρνει στη ζωή σου νέα δεδομένα και εμπειρίες ικανές να αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τη ζωή και ίσως σου δώσουν την αίσθηση ότι αυτός ο κόσμος τελικά δεν είναι τόσο μεγάλος όσο φανταζόσουν. Ίσως πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι ή μπορεί να γνωρίσεις ανθρώπους που φαίνεται να έχουν τις απαντήσεις σε προβλήματα που το προηγούμενο διάστημα κατέληξαν να σε πνίγουν. Ίσως πάλι να είναι και οι ίδιοι “η λύση” στο πρόβλημα σου, αφού είναι γνωστό πως ο έρωτας κάνει όλα τα υπόλοιπα να μοιάζουν ασήμαντα!

ΤΑΥΡΟΣ: Με τη σημερινή Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων θα χρειαστεί να βάλεις ένα φρένο στην πλεονεξία σου, αφού μπορεί να αποδειχθεί η Αχίλλειος πτέρνα σου κι ενώ οι μάρκες στο καζίνο σχηματίζουν μπροστά σου ένα βουνό, κάποιο χέρι σε σπρώχνει να τα παίξεις όλα μαύρο-κόκκινο. Επιστράτευσε λοιπόν μια λίγο πιο συντηρητική πλευρά σου και άφησε τους άλλους να σε θεωρούν τσιγκούνη, κότα και ό,τι άλλο θέλουν. Εξάλλου “μια λίγο πιο συντηρητική” είπα, όχι τη “Σκρουτζ”.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου θα σε κάνει να φουσκώσεις λίγο κάποιες καταστάσεις στο μυαλό σου, αλλά ίσως είναι για καλό, γιατί κάποιες φορές τείνεις να κάνεις ακριβώς το αντίθετο και αποφεύγεις να δεις την ουσία των πραγμάτων. Ίσως έχει έρθει λοιπόν η στιγμή να αναθεωρήσεις τη στάση σου απέναντι σε κάποιους ανθρώπους που φαίνεται να πατάνε πάνω στην υπομονή σου και πολλές φορές την ανεκτικότητα σου. Το συμπέρασμα είναι ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μπορείς να αλλάξεις τα δεδομένα προς όφελος σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Mε τη σημερινή Πανσέληνο στους Διδύμους μας χαιρετάς και μπαίνεις και επισήμως σε εορταστική φάση, κλασική και παραδοσιακή. Αυτό σημαίνει ότι ρίχνεις όλη σου την ενέργεια κάνοντας πράγματα που είθισται να κάνεις αυτές τις μέρες όπως το να βοηθήσεις ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη στήριξη και τη συμπαράστασή σου, αλλά και το να φας όσα περισσότερα μελομακάρονα και κουραμπιέδες μπορείς για να καταλάβεις ότι είναι Χριστούγεννα. Βάλε ένα φρένο όμως στην υπερβολή σου, ειδικά αν μιλάμε για κραιπάλες, γιατί φαντάζομαι δε θέλεις να τα περάσεις στο κρεβάτι. Όχι έτσι τουλάχιστον…

ΛΕΩΝ: Αυτή η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στους Διδύμους αποτελεί για σένα ουσιαστικά τη λήξη του συναγερμού, αφού ξεκολλάς από την κατάθλιψη που μπορεί να σου έμεινε κουσούρι από τον προηγούμενο μήνα και ξαναβρίσκεις την επαφή με το καλό σου “εγώ”, το πιο αισιόδοξο, το πιο χαρούμενο, το πιο δημιουργικό και… το πιο κοινωνικό! Έτσι το τέλος αυτής της χρονιάς θα σε βρει ανάμεσα σε πολύ κόσμο και αγαπημένα σου πρόσωπα οι οποίοι θα βλέπουν μπροστά τους αυτό το λιονταράκι που δεν το βάζει ποτέ κάτω και που σκέφτεται πώς θα κάνει τη ζωή του πιο όμορφη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτη η “εορταστική” Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων θα σου δώσει περισσότερο χρόνο στο σπίτι ανάμεσα, στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Βέβαια αν θες να το χαρείς και να μη γίνει αναγκαστικά θα πρέπει να προσέξεις ιώσεις και κρυολογήματα. Σκέψου ποιοι ήταν οι στόχοι σου στην αρχή της χρονιάς κι αν τους έχεις ήδη πιάσει αρκέσου στο να καθίσεις στις δάφνες σου, προβάλλοντας κάθε δυνατή αντίσταση στην τάση σου να πετύχεις ακόμα περισσότερα γιατί τώρα είναι η στιγμή να απολαύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Στη σημερινή Πανσέληνο που πραγματοποιείται στους Διδύμους μπορεί η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, να στριμώχνεται εκεί πέρα ανάμεσα στον Κρόνο και τον Πλούτωνα, αυτό όμως μόνο πρόβλημα δεν αποτελεί για σένα που φαίνεται να μπαίνεις πρώτος πρώτος στο κλίμα των γιορτών και βρίσκεις πάντα τρόπο για να περνάς καλά και να μην αφήνεις κανέναν και τίποτα να στο χαλάσει. Ακόμα και σε ΚΑΠΗ να σε πάνε για ρεβεγιόν εσύ θα βρεις τον τρόπο να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ανανεώσουν και θα ανοίξουν νέους δρόμους στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή Πανσέληνος που πραγματοποιείται στους Διδύμους μπορεί να έχει για εσένα αρκετό άγχος κυρίως όσον αφορά κάποια οικονομικά θέματα, ωστόσο θα σου δώσει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε κάποιες ρυθμίσεις των οφειλών σου απέναντι σε τράπεζες και οργανισμούς. Εξάλλου, ενδεχομένως να σου επιφυλάσσει και κάποια ξαφνικά έσοδα που μπορεί να έρχονται με τη μορφή κληρονομιάς ή μπόνους από τη δουλειά σου, είτε να αφορούν κέρδη από επενδύσεις ή αποζημιώσεις από ασφάλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο απέναντι ζώδιο των Διδύμων έρχεται να τεστάρει κάποιες φαινομενικά σημαντικές για εσένα σχέσεις και να σου δώσει το θάρρος να δεις την αλήθεια κατάματα. Δεν είναι απαραιτήτως ο άλλος το πρόβλημα. Ίσως μάλιστα το πρόβλημα να είναι ότι περιμένεις εσύ να παίζεις και ο άλλος να χορεύει στους ρυθμούς σου και αυτό πολλές φορές είναι ένδειξη ανασφάλειας από πλευράς σου. Η ίδια ανασφάλεια μπορεί να είναι είναι και αυτή που δε σε αφήνει να χαλαρώσεις σε μία σχέση και νιώθεις να πνίγεσαι με το παραμικρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σημερινή Πανσέληνος που πραγματοποιείται στους Διδύμους είναι σίγουρα πολύ θετική, αλλά κρύβει μία εξίσου σημαντική παγίδα... τις υπερβολές. Στη δική σου περίπτωση οι υπερβολές πληρώνονται και μάλιστα αδρά, αφού αν υπερεκτίμησες τις δυνάμεις σου οι συνέπειες θα είναι εμφανείς και στον τομέα της υγείας σου, αλλά και στην καθημερινότητά σου, η οποία μπορεί να μετατραπεί σε έναν κυκεώνα υποχρεώσεων στις οποίες δύσκολα θα μπορέσεις να ανταποκριθείς και από τις οποίες ακόμα πιο δύσκολα θα καταφέρεις να απεμπλακείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτός ο άκρως χαρούμενος και γεμάτος δώρα για εσένα Δεκέμβριος είναι εδώ κι ένα από τα δώρα του είναι αυτή η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στους Διδύμους, η οποία όχι απλά σου φτιάχνει τη διάθεση, αλλά γεμίζει τις μπαταρίες ου με ενέργεια και σου δίνει διαρκώς κίνητρα να δημιουργήσεις, να φλερτάρεις και να χαρείς με όλο σου το είναι. Πρόκειται για μία άκρως ερωτική για εσένα Πανσέληνο, η οποία φέρνει στη ζωή σου ανθρώπους με τους οποίους νιώθεις και σωματική έλξη, αλλά και εγκεφαλική ταύτιση. Απόλαυσε λοιπόν το παρόν, χωρίς να σκέφτεσαι που θα βγει.

ΙΧΘΥΣ: Ψαράκια μου, οι γιορτές είναι εδώ και είσαι κι εσύ καλεσμένος στο πάρτι! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στους Διδύμους έρχεται να σου θυμίσει ότι καλή η δουλειά, οι φιλοδοξίες, η αναγνώριση, αλλά για χάρη τους έχεις βάλει το συναίσθημα στο ψυγείο και δε σε πάει και πολύ αυτή η επιλογή... Σίγουρα κάποιες υπάρχουν απαιτήσεις που είναι αναπόφευκτες, όμως χρειάζεται προσπάθεια για να διατηρήσεις τις ισορροπίες αφού κάποιοι άνθρωποι περιμένουν από εσένα περισσότερο ενδιαφέρον, περισσότερες αγκαλιές και δεν μπορούν να περιμένουν.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ