Αθλητικά

16 Δεκεμβρίου 2019 23:02

Ο Αντσελότι αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Έβερτον

Διάβασέ μου το...

Ο Ιταλός τεχνικός που απολύθηκε από τη Νάπολι την περασμένη εβδομάδα, θα διαδεχθεί τον Μάρκο Σίλβα, στον πάγκο των «εφοπλιστών».

Ο Αντσελότι αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Έβερτον
-

Η Έβερτον κατέληξε σε συμφωνία με τον Κάρλο Αντσελότι, όπως μετέδωσε απόψε το SkySports, προκειμένου ο Ιταλός τεχνικός να διαδεχθεί τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο των «εφοπλιστών».

Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν αμέσως μετά την άφιξη του Αντσελότι στο Μερσεϊσάιντ σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται, η ανακοίνωση να γίνει πριν από τον προημιτελικό της Τετάρτης με τη Λέστερ, για το League Cup.

Η Έβερτον επιβεβαίωσε ότι ο προσωρινός τεχνικός, Ντάνκαν Φέργκιουσον, θα καθοδηγήσει την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι, ενώ ο παλαίμαχος επιθετικός του συλλόγου φαίνεται ότι θα παραμείνει στο προπονητικό επιτελείο.

Ο Αντσελότι, ο οποίος απολύθηκε από τη Νάπολι την περασμένη εβδομάδα, κατάκτησε την Premier League, το Κύπελλο Αγγλίας και το Community Shield ως τεχνικός της Τσέλσι (2009 - 2011), ενώ στην καριέρα του έχει «σηκώσει» τρία Champions League, δύο με την Μίλαν κι ένα με την Ρεάλ Μαδρίτης.