Κοινωνία

18 Δεκεμβρίου 2019 14:36

Βίντεο-ντοκουμέντο από την καταδίωξη διακινητή παράτυπων μεταναστών

Διάβασέ μου το...

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν την νύχτα. Πώς κατάφεραν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να περάσουν χειροπέδες στον οδηγό.

Βίντεο-ντοκουμέντο από την καταδίωξη διακινητή παράτυπων μεταναστών
-

Σκηνές που θυμίζουν αστυνομική ταινία κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο χθες το βράδυ ένας οδηγός που κινούνταν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Ο οδηγός είδε να περνά από δίπλα του με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα μαύρο αυτοκίνητο και να το ακολουθούν τουλάχιστον δύο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αποδείχτηκε, το μαύρο όχημα οδηγούσε ένας 20χρονος Ιρανός, διακινητής παράτυπων μεταναστών. Στο όχημα επέβαιναν οκτώ άνδρες.

Ο οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί. Η καταδίωξη έληξε στη συμβολή της οδού Λαγκαδά με τη λεωφόρο Στρατού, όταν ο 20χρονος εμβόλισε περιπολικό της Αστυνομίας. Προσπάθησε να διαφύγει πεζή, όμως συνελήφθη. Στην πόρτα του οδηγού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, παράνομη είσοδος στη Χώρα, Διατάραξη Ασφάλειας Συγκοινωνιών, Απείθεια, Αντίσταση, Διακεκριμένες Περιπτώσεις Φθοράς, Οδήγηση άνευ άδειας ικανότητας οδήγησης και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ