Αθλητικά

18 Δεκεμβρίου 2019 21:42

Ατρόμητος – Λαμία: μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Διάβασέ μου το...

Σε ένα ματς με λίγες καλές στιγμές, η ομάδα της Λαμίας κατάφερε να φύγει με έναν πολύτιμο βαθμό στις αποσκευές της.

Ατρόμητος – Λαμία: μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις
-

Η Λαμία αντέδρασε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και στο δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς που έδωσε στην Αθήνα, αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1, με τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες δεν κατάφεραν να «ντουμπλάρουν» τις νίκες τους, μετά το «διπλό» στη Λάρισα, ωστόσο, έμειναν αήττητοι για τρίτο σερί ματς από τότε που ανέβαλε ο Σάββας Παντελίδης (δύο ισοπαλίες, μία νίκη).

Καλύτερη ήταν η Λαμία στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο είχε κατοχή μπάλας 65%-35% έναντι του Ατρόμητου, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική για την εστία του Μέγερι. Κορυφαία στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν η φάση του 45ου λεπτού, όταν Αντέτζο «τσίμπησε» την μπάλα από τον Ρισβάνη, χωρίς, όμως, να αιφνιδιαστεί ο Ούγγρος τερματοφύλακας της αθηναϊκής ομάδας.

Οι γηπεδούχοι, στο πρώτο 45λεπτο, έκαναν πολλά λάθη και σε καμία περίπτωση δεν θύμιζαν την ομάδα που το περασμένο Σάββατο άλωσε την «AEL FC Arena» (2-1 επί της ΑΕΛ). Ήταν από τις λίγες φορές που οι Περιστεριώτες δεν έφτιαξαν «καθαρή» ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ.

Η Λαμία συνέχισε να ελέγχει το ματς, παρότι ο Ατρόμητος μπήκε κάπως πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 72΄ επιβραβεύτηκε για την ανωτερότητά της με το γκολ του Τουράμ, ο οποίος πέρασε και τον Ρισβάνη και νίκησε τον Μέγερι (1-0). Η Λαμία με σωστή τακτική δεν κινδύνευσε μετά το γκολ που πέτυχε, ωστόσο, από μία στημένη φάση ο Ατρόμητος έφτασε στην ισοφάριση στο 84΄ με την κεφαλιά του Βέλλιου μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Ούμπιδες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Κίτρινες: Κιβρακίδης - Βάντερσον, Ασίγκμπα

Οι ενδεκάδες:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης (64΄ Ούμπιδες), Ρόσα (55΄ Ανδρούτσος), Μανούσος, Ουγκράι (74΄ Γιακουμάκης), Βέλλιος

ΛΑΜΙΑ (Αποστόλης Μάντζιος): Καχριμάν, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Σκαρντοβέλι, Δημούτσος, Σκόνδρας, Τιρόνε (65΄ Ρόμανιτς), Καραμάνος, Τουράμ, Βασιλόγιαννης (80΄ Βύντρα)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ