Πολιτική

19 Δεκεμβρίου 2019 13:47

Μπακογιάννης: Η ανάρτηση για το κάψιμο του χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Εξάρχεια (εικόνα)

Διάβασέ μου το...

Η ανάρτηση του Δημάρχου Αθηναίων για τον βανδαλισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Εξάρχεια. Το βίντεο - ντοκουμέντο με την πυρπόληση του δέντρου.

Μπακογιάννης: Η ανάρτηση για το κάψιμο του χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Εξάρχεια (εικόνα)

Ούτε… 24 ώρες δεν άντεξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Εξαρχείων.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης  ομάδα αγνώστων πυρπόλησε το φυσικό έλατο που τοποθέτησαν στην «καρδιά» της πλατείας της περιοχής συνεργεία του Δήμου Αθηναίων.

Προηγήθηκε μία απόπειρα εμπρησμού του με αναπτήρα αλλά την πρώτη φορά οι καταστηματάρχες της περιοχής κατάφεραν και έσβησαν σχεδόν αμέσως τη φωτιά με πυροσβεστήρες.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου φαίνονται άγνωστοι να βάζουν φωτιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο έγινε τελικά στάχτη.

Κώστα Μπακογιάννης: Τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να τα κάψει κανείς            

«Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι. Η αγάπη πάντα νικάει το μίσος». Με αυτή τη φράση απάντησε, στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, ο Δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννη στο βανδαλισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πλατεία Εξαρχείων, που τοποθέτησε, χθες ο Δήμος της Αθήνας. Στην ανάρτησή του ο Κώστας Μπακογιάννης συνεχίζει λέγοντας:« Τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να τα κάψει κανείς. Και είναι για όλη την πόλη. Για αυτό και το δέντρο θα ξαναστηθεί. Κριτής των βανδάλων, που καμαρώνουν και στο You Tube, οι πολίτες των Εξαρχείων που θέλουν όπως ακριβώς και οι υπόλοιποι Αθηναίοι να ζήσουν και να χαρούν»

φωτιά - δέντρο - Εξάρχεια - ανάρτηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ