Κοινωνία

20 Δεκεμβρίου 2019 09:40

Σύζυγος συλληφθέντα στον ΑΝΤ1: ο άνδρας μου είχε χτυπήματα παντού (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Το πώς ήταν ο άνδρας και τα παιδιά της, όταν τους είδε στο νοσοκομείο μετά τη σύλληψή τους, περιέγραψε η σύζυγος του σκηνοθέτη στον ΑΝΤ1.

Σύζυγος συλληφθέντα στον ΑΝΤ1: ο άνδρας μου είχε χτυπήματα παντού (βίντεο)
-

«Χθες το βράδυ (προχθές)* ειδοποιήθηκα ότι ήταν ο άνδρας μου και τα παιδιά μου στον Ερυθρό Σταυρό, όπου και πήγα για να δω την κατάστασή τους. Τους βρήκα στα επείγοντα να τους εξετάζουν», περιέγραψε σε δήλωσή της στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»  η σύζυγος του σκηνοθέτη και μητέρα των δύο νεαρών που συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση στην ταράτσα του σπιτιού τους πριν από δύο μέρες.

Όπως περιέγραψε η γυναίκα, «ο άνδρας μου ήταν με κολάρο, με το ένα μάτι κλεισμένο, μελανιασμένο όλο του το πρόσωπο, οι ώμοι του σχεδόν εξαρθρωμένοι και είχε χτυπήματα σε αγκώνες, σε πλάτη, παντού».

Η σύλληψη των τριών ανδρών, αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε, έχουν προκαλέσει πολιτική κόντρα και σάλο, ενώ ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Βαγγέλης Ιωαννίδης διέταξε επείγουσα διοικητική έρευνα για την αστυνομική βία, μετά και τις καταγγελίες για τραυματισμό συλληφθείσας από αστυνομικές πλαστικές σφαίρες, κάτι το οποίο η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει σε κάθε τόνο.

Η σύζυγος του Δημήτρη Ινδαρέ, μίλησε και για το πώς ήταν τα παιδιά της, όταν τα είδε στον Ερυθρό Σταυρό, λέγοντας ότι, «τα παιδιά μου ευτυχώς- διότι προφανώς ο άνδρας μου αντιστάθηκε πιο πολύ επειδή έσερναν τα παιδιά μας- τα παιδιά μας δεν αντιστάθηκαν τόσο πολύ. Είχαν μώλωπες στα χέρια και στα πόδια τους αλλά ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τον σύζυγό μου».

Ερωτηθείσα για το πώς είναι, είπε τέλος πως «ψυχολογικά είναι σοκαρισμένοι, τρομαγμένοι…προσπαθούμε να ξαναβρούμε λίγο κάπως τον εαυτό μας».

 *Η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε το βράδυ της Πέμπτης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ