Life

21 Δεκεμβρίου 2019 12:43

“Ταξιδεύοντας στον Μύλο των Ξωτικών” με τον Θοδωρή Βουτσικάκη (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ο Χρήστος Νέζος και ο καλεσμένος του, μας ξεναγούν στα Τρίκαλα και στα Μετέωρα, πριν επισκεφθούν το δημοφιλέστερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χώρας.

“Ταξιδεύοντας στον Μύλο των Ξωτικών” με τον Θοδωρή Βουτσικάκη (εικόνες)
-

Τα Χριστούγεννα είναι μαγεία, είναι φαντασία, είναι παραμύθι, είναι χαρά.

Ο ΑΝΤ1, και φέτος, ρίχνει χρυσόσκονη στον τηλεοπτικό του αέρα με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.

Αγαπημένα πρόσωπα και εκπομπές του ΑΝΤ1 βάζουν τα γιορτινά τους, δυνατές ταινίες από τη μεγάλη οθόνη ξετυλίγουν την ιστορία τους, απρόβλεπτες παρέες συναντιούνται για να «ντύσουν» τις μέρες αυτές με συναίσθημα, χιούμορ και θετική ενέργεια.

Και σε αυτό το εορταστικό «ταξίδι» των Χριστουγέννων όλοι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ!

Ο ΑΝΤ1 και ο Χρήστος Νέζος μας ταξιδεύουν στον «Μύλο των Ξωτικών», στα Τρίκαλα, παρέα με τον Θοδωρή Βουτσικάκη την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις 15:00, σε ένα μοναδικό οδοιπορικό που έχει ως επίκεντρο τη μαγεία των Χριστουγέννων  και τη μουσική.

ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ - ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ - ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η εκπομπή ξεκινάει με μια ποδηλατάδα στο ποτάμι των Τρικάλων. Επόμενη στάση, το μοναδικό μουσείο Τσιτσάνη και αμέσως μετά το χωριό Καστράκι στα Μετέωρα, όπου ο Θοδωρής ερμηνεύει τραγούδια του σε μουσική του Νικόλα Πιοβάνi και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου. 

Μετά από αυτή τη ξενάγηση, ο Χρήστος Νέζος και ο Θοδωρής Βουτσικάκης θα βρεθούν στο πιο διάσημο και όμορφο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, όπου ζωντανεύει ο Καρυοθραύστης,  το εμβληματικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Ε.Τ.Α. Χόφμαν. 

ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ - ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ - ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Στο παραμυθένιο σκηνικό του Μύλου των Ξωτικών, ο Θοδωρής μιλάει για τα δικά του αγαπημένα Χριστούγεννα και ερμηνεύει ζωντανά το «CARUSO» του LUCIO DALLA, το «Αν θυμηθείς στο όνειρο μου» του Μίκη Θεοδωράκη  αλλά και αγαπημένα τραγούδια.

Ακολουθήστε τους σε αυτό το παραμυθένιο και μαγικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι…


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ