Αθλητικά

21 Δεκεμβρίου 2019 22:23 Τελευταία ενημέρωση : 22 Δεκεμβρίου 2019 14:26

Σκόνταψε… στη Λαμία η ΑΕΚ

Διάβασέ μου το...

Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα…. η Λαμία σταμάτησε και την ΑΕΚ, διατηρώντας το αήττητο στο γήπεδο της.

Σκόνταψε… στη Λαμία η ΑΕΚ
-

Στο απόλυτο μηδέν έμειναν Λαμία και ΑΕΚ για την 16η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες δεν απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και οι ελάχιστες φάσεις δεν αξιοποιήθηκαν. Αμφότερες είχαν από ένα δοκάρι. Η Λαμία με τον Βασιλόγιαννη στο 9΄ και η Ένωση στο 79΄ με τον Γιακουμάκη. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι στην έδρα τους, καθώς ούτε οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να πάρουν το «διπλό».

Σε ένα κακό παιχνίδι η Λαμία κατάφερε να περιορίσει την ΑΕΚ, να μην της αφήσει διαδρόμους και να ελέγξει το ρυθμό. Οι γηπεδούχοι μάλιστα ήταν αυτοί που έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Στο 9΄ ο Βασιλόγιαννης εκτέλεσε το φάουλ και ο Τσιντώτας απέκρουσε, με την μπάλα να απομακρύνεται με τη βοήθεια του δοκαριού.

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ κακή, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στο 79΄ η ΑΕΚ με έναν περιπετειώδη τρόπο έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στην αναμέτρηση. Ο Λόπες εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα βρήκε στο τείχος κι άλλαξε πορεία, ο Γιακουμάκης από τη μικρή περιοχή έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει ως το τέλος και οι δύο ομάδες να πάρουν από ένα βαθμό.

Η ΑΕΚ, εκτός από τους δύο βαθμούς έχασε και τον Ολιβέιρα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κάρτες: Βασιλόγιαννης - Κρίστισιτς, Λόπες, Λιβάγια, Παουλίνιο, Σιμόες

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης (90+1' Μπουλούλης), Τιρόνε (73' Σάλιακας), Ρόμανιτς, Τουράμ.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης (46' Αλμπάνης), Λόπες, Σιμόες, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Λιβάγια, Ολιβέιρα (44' λ.τρ. Γιακουμάκης).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ