Κοινωνία

24 Δεκεμβρίου 2019 16:18

Θρήνος και οδυρμός στην κηδεία της 33χρονης μητέρας που σκότωσε ο σύζυγός της (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

«Ράγισαν» και οι πέτρες στην κηδεία της μητέρας που εκτέλεσε εν ψυχρώ ο σύζυγός της μέσα στο σπίτι τους. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και το παιδί της.

Θρήνος και οδυρμός στην κηδεία της 33χρονης μητέρας που σκότωσε ο σύζυγός της (εικόνες)
-

Μαύρα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την οικογένεια της 33χρονης, την οποία σκότωσε ο 54χρονος σύζυγός της τα ξημερώματα της Κυριακής στη Νέα Αλικαρνασσό στην Κρήτη.

Σε κλίμα οδύνης, το απόγευμα της Τρίτης, οικογένεια συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν για πάντα από τον ναό της “Αλεξιώτισσας” στην αχαϊκή πρωτεύουσα, την αδικοχαμένη μητέρα. 

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και ο 4χρονος γιο της. 

Κηδεία - μητέρα

Κηδεία - μητέρα

Κηδεία - μητέρα

Ο άνδρας του θύματος απολογήθηκε νωρίτερα στον Ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Το χρονικό της τραγωδίας

Λίγο πριν από τις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής ο 54χρονος πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε τη σύζυγό του, την ώρα που στο σπίτι ήταν και το τετράχρονο παιδί τους. Ο 54χρονος πήρε το παιδί, πήγε σε συγγενικό σπίτι και από εκεί ενημέρωσε την αστυνομία για την πράξη του.

Όσοι γνώριζαν το ζευγάρι υποστηρίζουν ότι ζήλευε την κατά 21 χρόνια μικρότερη σύζυγό του και ότι ήταν συχνά τα επεισόδια. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, δεν ήταν λίγες οι φορές που εκείνοι μπήκαν στη μέση ενός καβγά και τη γλίτωναν από άγριο ξυλοδαρμό ακόμα και στη μέση του δρόμου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε βγει έξω για διασκέδαση και όταν επέστρεψαν λογομάχησαν έντονα, μέχρι που ο 54χρονος άρπαξε το κυνηγετικό όπλο και την πυροβόλησε από κοντινή απόσταση στο θώρακα και την κοιλιά. Οι αστυνομικοί που πήγαν στη σκηνή του εγκλήματος συνέλεξαν όλα τα στοιχεία, ενώ ο δράστης παρέδωσε μόνος του το όπλο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πριν από περίπου δύο χρόνια, οι σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν καλές και η κοπέλα είχε φύγει από το σπίτι τους στο Ηράκλειο και είχε πάει στους γονείς της στην Πάτρα. Ωστόσο, φαίνεται πως τα βρήκε με τον σύζυγό της κι επέστρεψε στην Κρήτη.

Πηγή: thebest.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ