Αθλητικά

24 Δεκεμβρίου 2019 19:13

Ολυμπιακός: Τέλος και επίσημα ο Πάντερ

Διάβασέ μου το...

Πάντερ και Ολυμπιακός υπέγραψαν την λύση της συνεργασίας του. Η ανακοίνωσε της ΚΑΕ. Ο επόμενος "σταθμός" του 26χρονου γκαρντ.

Ολυμπιακός: Τέλος και επίσημα ο Πάντερ
-

Tη λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό υπέγραψε ο Κέβιν Πάντερ και ταξιδεύει στο Βελιγράδι για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Αμερικανό γκαρντ. Ο Πάντερ θα τεθεί εκ νέου υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος ήταν ο προπονητής του και κατά τη θητεία του στην ΑΕΚ. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ερυθρός Αστέρας κινήθηκε για την απόκτησή του.

Στη σχετική ανακοίνωση, η ομάδα του Πειραιά αναφέρει: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Κέβιν Πάντερ και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο 26χρονος γκαρντ προπονήθηκε για τελευταία φορά με τον Ολυμπιακό την Τρίτη (24/12) κι εν συνεχεία υπέγραψε τόσο την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό, όσο και το νέο του συμβόλαιο με τον σερβικό σύλλογο. Οι εμφανίσεις του στην ομάδα του Πειραιά δεν είχαν ικανοποιήσει τον τεχνικό του Ολυμπιακού Κεστούτις Κεμζούρα, όπως φάνηκε και από το γεγονός πως τον άφηνε εκτός δωδεκάδας στη Euroleague.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ