Κοινωνία

26 Δεκεμβρίου 2019 07:57

Νεκρός βρέθηκε ηλικιωμένος που αγνοούνταν

Διάβασέ μου το...

Ο 75χρονος διέμενε σε ιστιοφόρο σκάφος και τα ίχνη του είχαν χαθεί από το περασμένο Σάββατο...

Νεκρός βρέθηκε ηλικιωμένος που αγνοούνταν
-

                                                                                                                                                                               (φωτό αρχείου)

Νεκρός βρέθηκε στο Πόρτο Χέλι ένας 75χρονος άνδρας, τον οποίο αναζητούσε επί πέντε ημέρες η οικογένειά του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, ο άτυχος άνδρας διέμενε σε σκάφους που ήταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Κοιλάδας και όταν σήμανε συναγερμός για την εξαφάνισή του είχαν περάσει πέντε ημέρες από την τελευταία επικοινωνία του με οικείο του πρόσωπο.

Στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής έσπευσε στην περιοχή με ιδιωτικό σκάφος, όπου εντόπισε το ιστιοφόρο με τη μικρή βοηθητική λέμβο του παραπλεύρως αυτού.

Άμεσα, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, τέθηκε σε εφαρμογή τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης διεξάγοντας επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Ο 75χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία με τοπωνύμιο "Νταμάρια" στο Πόρτο Χέλι και ανασύρθηκε στην ακτή όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ιατρό του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, ενώ η σορός του αναγνωρίστηκε από οικεία του πρόσωπα και πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ