Life

27 Δεκεμβρίου 2019 10:59

Μαντόνα: κλαίω από τους πόνους, άκυρες οι συναυλίες μου

Διάβασέ μου το...

Τι συμβαίνει με τη βασίλισσα της ποπ; Γιατί ακυρώνονται η μία μετά την άλλη οι συναυλίες της. Τι δηλώνει στους αγανακτισμένους θαυμαστές της.

Μαντόνα: κλαίω από τους πόνους, άκυρες οι συναυλίες μου
-

Τη μία μετά την άλλη ακυρώνει τις συναυλίες της η Μαντόνα, προκαλώντας την οργή των θαυμαστών της που όχι απλά πλήρωσαν για ένα «χρυσό» εισιτήριο, αλλά σε δύο περιπτώσεις στήθηκαν στην ουρά λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία που δεν ξεκίνησε ποτέ!

Τα social media πήραν «φωτιά» από τα μηνύματα των αγανακτισμένων θαυμαστών της, με αποτέλεσμα η βασίλισσα της ποπ να αναγκαστεί να πάρει θέση και να εξηγήσει τι συμβαίνει.

«Ενώ σκαρφάλωνα τη σκάλα για τραγουδήσω το βράδυ του Σαββάτου στο Μαϊάμι, έκλαιγα από τον πόνο των τραυματισμών μου, που τις τελευταίες ημέρες είναι απερίγραπτος. Με κάθε τραγούδι μου, έλεγα και μια προσευχή για να καταφέρω το επόμενο και να βγάλω το σόου. Οι προσευχές μου εισακούστηκαν και τα κατάφερα», λέει στο μήνυμά της η Μαντόνα, ζητώντας παράλληλα συγνώμη.

«Θεωρώ τον εαυτό μου μαχήτρια. Ποτέ δεν παραιτούμαι, ποτέ, ποτέ!! Ωστόσο αυτή τη φορά πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να δεχθώ πως ο πόνος είναι προειδοποίηση. Θέλω να πω σε όλους τους φανς μου πόσο πολύ λυπάμαι που έπρεπε να ακυρώσω το τελευταίο σόου μου. Πέρασα τις τελευταίες δυο ημέρες με γιατρούς, ακτινογραφίες, εξετάσεις και περισσότερα κλάματα», λέει η τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως θα χρειαστεί να κάνει παύση στην περιοδεία της.

«Μου ξεκαθάρισαν πως αν θέλω να συνεχίσω την περιοδεία μου πρέπει να ξεκουραστώ για όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να μην προκαλέσω ανεπανόρθωτη ζημιά στο σώμα μου. Ποτέ δεν άφησα κανέναν τραυματισμό να με σταματήσει αλλά αυτή τη φορά πρέπει να αποδεχθώ πως δεν είναι ντροπή να είσαι άνθρωπος και να πρέπει να πατάς το κουμπί της παύσης. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση, την αγάπη και την υποστήριξη. Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν και έτσι θα γίνει επειδή η Madame X είναι μαχήτρια. Καλές γιορτές σε όλους», καταλήγει στο μήνυμά της στο Instagram, το οποίο συνόδευσε με ένα βίντεο από την προσπάθειά της να ανέβει στη σκάλα του σόου στο Μαϊάμι.


Μαντόνα - ακύρωση συναυλίας