Κοινωνία

28 Δεκεμβρίου 2019 08:27

Είχε…εργαστήριο κάνναβης στο σπίτι του (εικόνες)

Text to Speech

Ολόκληρο το σύστημα καλλιέργειας και παραγωγής είχε στο σπίτι του ένας νεαρός.

Είχε…εργαστήριο κάνναβης στο σπίτι του (εικόνες)

Ολόκληρο εργαστήριο ινδικής κάνναβης είχε φτιάξει ένας 32χρονος στο σπίτι του, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, εντός της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 δενδρύλλια κάνναβης, 44 γραμμάρια κάνναβης, σύστημα εξαερισμού, λάμπα πυρακτώσεως, αφυγραντήρας, μετρητής υγρασίας και μετρητής θερμότητας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, 32χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας, στο Ηράκλειο

Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της οικίας του βρέθηκε εγκατεστημένο εργαστήριo υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων 5 δενδρύλλια κάνναβης και 44 γραμμάρια κάνναβης

καλλιέργεια κάνναβης - 32χρονος - Ηράκλειο

Συνελήφθη, σήμερα (27.12.2019) το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, 32χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης με την μέθοδο της υδροπονίας και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 32χρονου.

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

καλλιέργεια κάνναβης - 32χρονος - Ηράκλειο

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 5 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς με τη μέθοδο της υδροπονίας

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ