Κοινωνία

28 Δεκεμβρίου 2019 15:50 Τελευταία ενημέρωση : 28 Δεκεμβρίου 2019 19:32

Τηλεφώνημα-“θρίλερ” για δολοφονία στα Πετράλωνα

Διάβασέ μου το...

Τι αναφέρουν οι μαρτυρίες. Τι είπε ο άνθρωπος που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Τηλεφώνημα-“θρίλερ” για δολοφονία στα Πετράλωνα
-

Συναγερμός σήμανε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στην Αστυνομία, μετά από τηλεφώνημα θαμώνα καφενείου στα Πετράλωνα, ότι τις τελευταίες ημέρες δεν έβλεπε να κυκλοφορεί ένας 52χρονος, ο οποίος ζούσε ως φιλοξενούμενος στο σπίτι του αναδεξιμιού του, ηλικίας 21 ετών.

Το τηλεφώνημα κινητοποίησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι επισκέφθηκαν το σπίτι. Ο 21χρονος άνοιξε την πόρτα και όταν τον ρώτησαν για την τύχη του νονού του, εκείνος αποκρίθηκε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την Παρασκευή τον νονό του και πως είπε πετάξει την σορό του σε κάδο σκουπιδιών, τον οποίο επέδειξε στους ένστολους.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί, παρά τις επισταμένες έρευνες, δεν έχουν βρει ίχνη πτώματος στον κάδο που τους υπέδειξε ο 21χρονος, ο οποίος ανακρίνεται διαρκώς, προκειμένου να αποκαλύψει και άλλες λεπτομέρειες απο όσα υποστηρίζει ότι έγιναν πριν από μερικές ώρες.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη αίματος στα χέρια του και στο σπίτι, αλλά και πως υπάρχει βίντεο από κάμερα που εμφανίζει τον νεαρό να πετά σακούλα στα σκουπίδια. Αναμένεται εισαγγελέας προκειμένου να υπάρξει ενδελεχής έρευνα στο σπίτι του νεαρού.

Πετράλωνα - δολοφονια - κάδος σκουπιδιών

Πετράλωνα - δολοφονια - κάδος σκουπιδιών

Πετράλωνα - δολοφονια - κάδος σκουπιδιών