Κοινωνία

02 Ιανουαρίου 2020 17:00 Τελευταία ενημέρωση : 02 Ιανουαρίου 2020 17:08

Super Puma στην Κίναρο για την αγνοούμενη “κυρά” Ρηνιώ

Διάβασέ μου το...

Τι αναφέρουν πηγές του Υπ. Εθνικής Άμυνας για το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Δευτέρα, για την μοναδική κάτοικο του νησιού.

Super Puma στην Κίναρο για την αγνοούμενη “κυρά” Ρηνιώ
-

Εν πτήση προς την Κίναρο βρίσκεται ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, που απογειώθηκε από τη Ρόδο, προκειμένου να εντοπίσει τη μοναδική κάτοικο του νησιού, Ρηνιώ Κατσατούρχη, η οποία δεν έχει επικοινωνήσει με τους δικούς της από τη Δευτέρα το βράδυ.

Εφόσον καταστεί δυνατή η προσγείωση του ελικοπτέρου στο νησί, το πλήρωμα μαζί με διασώστη και ιατρό θα αρχίσουν τις έρευνες. Όσον αφορά στην αποκατάσταση ενδεχομένων βλαβών ηλεκτροδότησης στο νησί, έγινε γνωστό, ότι με την καλυτέρευση των συνθηκών θα μεταφερθεί εκεί ανάλογο τεχνικό προσωπικό.

«Δεν έχω επικοινωνήσει με την μητέρα μου τις τελευταίες τρεις ημέρες, το κινητό της είναι κλειστό», είπε η κόρη της αγνοούμενης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». Όπως είπε οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι κακές. 

Η ίδια, όπως είπε, έχει επικοινωνήσει με τον υφυπουργό Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος την ενημέρωσε ότι θα σταλεί ελικόπτερο στην περιοχή.

Στις 28 Δεκεμβρίου, ο Υφ. Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής είχε επισκεφθεί στην Κίναρο και ειχε δώσει εκ του σύνεγγυς, στην μοναδική κάτοικο του νησιού, τις ευχές του ενόψει της αλλαγής του χρόνου.