Κοινωνία

02 Ιανουαρίου 2020 22:43 Τελευταία ενημέρωση : 03 Ιανουαρίου 2020 00:09

Συναγερμός για διαρροή αερίου

Διάβασέ μου το...

Κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Εχουν αποκλειστεί δρόμοι.

Συναγερμός για διαρροή αερίου
-

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Καλλιθέα, στο ύψος της γέφυρας Κατσώνη στη Συγγρού, μετά απο ενημέρωη για διαρροή αερίου.

Αμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Αστυνομικοί με περιπολικά απέκλεισαν δρόμους στην περιοχή πέριξ της πολυκατοικίας απο την οποία προερχόταν η διαρροή, επί της οδού Σόλωνος και απαγόρευαν την διέλευση πεζών και οχημάτων από τις οδούς Δοϊράνης, Κατσώνη, Αθηνάς, Αμφιθέας καθώς και από τον παράδρομο της Λεωφόρου Συγγρού.

Επίσης, οι αστυνομικοί έδιναν οδηγίες στους κατοίκους της περιοχής και στους εργαζόμενους στις γύρω εταιρείες να μην θέσουν σε λειτουργία τα αυτοκίνητά τους μέχρι η κατάσταση να αντιμετωπιστεί.

Σύμφωνα με το in.gr, στο σημείο έσπευσαν και τεχνικοί της εταιρείας φυσικού αερίου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η διαρροή.

Μετά απο περίπου μία ώρα, σύμφωνα με ενημέρωση που έκαναν οι τεχνικοί που επιλήφθηκαν της υπόθεσης, η διαρροή είχε εντοπιστεί και είχαν κλειστεί -σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας- οι αντίστοιχες βάνες.

Παράλληλα, η ΔΕΠΑ διαβεβαίωνε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και εξηγώντας ότι η έντονη οσμή στην περιοχή θα διαλυθεί με την πάροδο του χρόνου.

Καλλιθέα - δοαρροή αερίου

Καλλιθέα - δοαρροή αερίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ