Ζώδια

04 Ιανουαρίου 2020 07:44

Ζώδια: οι τάσεις του Σαββατοκύριακου

Διάβασέ μου το...

Τι θα πρέπει να προσέξετε αυτό το διήμερο. Ποια ζώδια ευνοούνται;

Ζώδια: οι τάσεις του Σαββατοκύριακου
-

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του χρόνου είναι αρκετά ευχάριστο ενώ πολλοί θα είναι αυτοί που θα αιφνιδιαστούν.

Το Σάββατο, η Σελήνη κάνει τα τελευταία της ανδραγαθήματα στον Κριό γεμίζοντάς μας με ενέργεια, δράση αλλά και ξεροκεφαλιά, μέχρι το απόγευμα που περνάει στον Ταύρο. Θα μπορούσε να πει κανείς πως εκεί είναι καλά προσγειωμένη και εμείς οι υπόλοιποι το ίδιο, αλλά η συνάντησή της με τον Ουρανό το βράδυ, ανατρέπει κάθε τέτοια υπόθεση.

Το Σαββατόβραδο λοιπόν αναμένεται με ενδιαφέρον με αρκετές εκπλήξεις, ευχάριστες συναντήσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα και γαστρονομικές απολαύσεις. Γενικότερα, δεν είναι μόνο οι ασυνήθιστες επιλογές μας που θα μας δώσουν ευχαρίστηση, αλλά και όσα δεν επιλέξαμε εμείς.

Αυτοί που πιθανότατα θα αιφνιδιαστούν περισσότερο, είναι τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι). Ωστόσο αν κάτι ήδη δεν πάει καλά, ο αιφνιδιασμός δεν θα είναι ευχάριστος.

Την Κυριακή απολαμβάνουμε από το πρωί ως το βράδυ μια συστάδα αρμονικών όψεων, που απογειώνουν τη διάθεση και την ψυχολογία μας.

Από το πρωί ως το μεσημέρι, η αρμονική όψη με τον Δία, είναι πολύ ευνοϊκή για κάθε είδους εγχείρημα, με ότι καταπιανόμαστε λαμβάνουμε ευχαρίστηση, ενώ νιώθουμε τυχεροί και διευκολυμένοι στις ενασχολήσεις μας.

Ακολουθεί η αρμονική όψη με τον Ερμή, που χαρίζει εξαιρετικές συζητήσεις και πολύ ευχάριστες επαφές, ενώ το απόγευμα είναι ιδανικό για λήψη αποφάσεων και χάραξη σχεδίων. Το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ήλιο, κλείνει με αισιοδοξία τη μέρα, ενώ η ανεβασμένη διάθεση μας συντροφεύει σε ότι και αν επιλέξουμε να κάνουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται αυτό το Σαββατοκύριακο;

Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης (Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι,που τις τελευταίες μέρες έχουν την τιμητική τους.

Να θυμάμαι: Αν δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου θα έρθει και η καλύτερη ανταμοιβή.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ