Life

04 Ιανουαρίου 2020 09:17

Αντίνοος Αλμπάνης: Ο συγκλονιστικός απολογισμός για το 2019 που του άλλαξε την ζωή

Διάβασέ μου το...

«Δεν θα υπάρξει αύριο»… Η συγκινητική ανάρτηση στα social media , αναφερόμενος στη δύσκολη χρονιά που πέρασε, αφότου διαγνώστηκε με λέμφωμα.

Αντίνοος Αλμπάνης: Ο συγκλονιστικός απολογισμός για το 2019 που του άλλαξε την ζωή
-

Με έναν απολογισμό που συγκλονίζει και συγκινεί, ο γνωστός ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης αποχαιρέτησε το 2019 μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, αναφερόμενος στη δύσκολη χρονιά που πέρασε, αφότου διαγνώστηκε με λέμφωμα.

«Μα δεν ήταν ούτε καλή, ούτε εύκολη χρονιά. Και ίσως καμία να μην είναι από δω και πέρα. Και ίσως να εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες. Και ίσως να κοιτάζω πίσω και να τρομάζω. Και ίσως τελικά να είμαι λάθος. Γιατί όσο κι αν πέρασα δύσκολα, έμαθα ότι είμαι πιο δυνατός από αυτό που φαντάζομαι. Έμαθα τι σημαίνει να σφίγγεις τα δόντια και να σηκώνεις ψηλά το κεφάλι. Έμαθα να δίνω χρόνο στον εαυτό μου. Έμαθα να κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Τώρα εδώ, σήμερα, γιατί δεν υπάρχει χθες και δεν θα υπάρξει αύριο. Για όσα έρθουν λοιπόν, να είμαστε εδώ να ακούμε και να ακουγόμαστε, να αγαπάμε και να αφήνουμε να μας αγαπάνε, να μας νοιάζει και να μας νοιάζονται. Ήμασταν και θα γίνουμε, μόνο τώρα είμαστε. Ας είναι κάθε ημέρα, εδώ και τώρα. Καλή χρονιά με Υγεία», σημείωσε επίσης ο γνωστός ηθοποιός.

Αντίνοος Αλμπάνης