Πολιτισμός

04 Ιανουαρίου 2020 12:52

Υπουργείο Πολιτισμού: κανονικά θα λειτουργήσουν οι τουαλέτες στην Ακρόπολη

Διάβασέ μου το...

Τι απαντά το υπουργείο Πολιτισμού στην Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φύλαξης, που ζητά θέρμανση στα φυλάκια και ενημέρωσε για στάση εργασίας...

Υπουργείο Πολιτισμού: κανονικά θα λειτουργήσουν οι τουαλέτες στην Ακρόπολη
-

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι οι τουαλέτες του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης, το διήμερο 5 και 6 Ιανουαρίου 2020, θα λειτουργήσουν κανονικά, παρά τα εξαγγελθέντα από την Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ).

"Όσον αφορά στην απουσία θέρμανσης σε τρία φυλάκια της Ακροπόλεως, η ΠΕΥΦΑ γνωρίζει πολύ καλά ότι οφείλεται στην εκτέλεση των έργων αντικεραυνικής προστασίας και των έργων αποκατάστασης του συνόλου των ηλεκτρολογικών παραδόξων επί του Ιερού Βράχου, με την ύπαρξη των 175 ηλεκτρολογικών πινάκων και των εκατοντάδων μέτρων καλωδιώσεων. Οι εργασίες ολοκληρώνονται άμεσα και το ρεύμα θα επανασυνδεθεί στα φυλάκια" αναφέρει το υπουργείο.

Υπενθυμίζεται ότι η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φύλαξης σε ανακοίνωση που εξέδωσε ζητά θέρμανση στα φυλάκια και ενημέρωσε ότι θα προβεί σε στάση εργασίας την Κυριακή 5 και την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, διότι δεν υπάρχει έγκριση της αμοιβής για το υπάρχουν προσωπικό καθαριότητας.