Αθλητικά

04 Ιανουαρίου 2020 22:06 Τελευταία ενημέρωση : 04 Ιανουαρίου 2020 22:29

“Λύτρωση” στο φινάλε για τον Ατρόμητο

Διάβασέ μου το...

Οι Περιστεριώτες πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης.

“Λύτρωση” στο φινάλε για τον Ατρόμητο
-

Ο Ατρόμητος πήρε σημαντική νίκη στο Περιστέρι από τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1 για την 17η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 76΄ με τον Μανούσο και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 78΄ με τον Μπαράλες, αλλά ο Μανούσος σκόραρε εκ νέου στο 90΄ με πέναλτι για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του και ο ίδιος να ανεβεί στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 9 τέρματα, όσα έχουν επίσης Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός) και Σβιντέρσκι (ΠΑΟΚ).

Ο Ατρόμητος, με τη νίκη του αυτή, ανέβηκε στην 6η θέση της κατάταξης με 22 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας παρέμεινε στην 12η με 15 βαθμούς.

Ο αγώνας στο πρώτο 45λεπτο δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, σε αντίθεση με την επανάληψη, όπου είχαμε τρία τέρματα αλλά και αρκετές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στο 76΄ ο Μανούσος με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά δύο λεπτά αργότερα (78΄) ισοφάρισε η ομάδα της Τρίπολης με όμορφη κεφαλιά του Μπαράλες. Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τη νίκη με πέναλτι του Μανούσου στο 90΄, το οποίο καταλόγισε ο διαιτητής Κουτσιαύτης σε σπρώξιμο του Βέλλιου από τον Σουάρεθ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον, Ανδρούτσος (68΄ Βέλλιος), Ενσικουλού (68΄ Ούμπιδες), Μανούσος, Ουγκράι (58΄ Νταβιώτης).

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Ματρικάρντι, Σουάρεθ, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Σίτο, Μουνάφο, Βαλιέντε, Καπίγια (12΄ Μ. Φερνάντεθ, 79΄ Τασουλής), Λ. Φερνάντεθ, Μπαράλες (83΄ Ιγκλέσιας).