Αθλητικά

09 Ιανουαρίου 2020 19:01

Απολογήθηκαν οι συλληφθέντες για τον θάνατο του οπαδού στη Θεσσαλονίκη

Διάβασέ μου το...

Τι υποστήριξαν στον ανακριτή για την παρουσία τους στην περιοχή της μοιραίας συμπλοκής.

Απολογήθηκαν οι συλληφθέντες για τον θάνατο του οπαδού στη Θεσσαλονίκη
-

Για περισσότερες από τέσσερεις ώρες κατέθεταν στον ανακριτή οι δύο νεαροί που φέρονται να εμπλέκονται στη συμπλοκή που οδήγησε στο θάνατο τον 28χρονο από τη Βουλγαρία, ο οποίος χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο μετά τη σύρραξη με οπαδούς

Οι δυο νεαροί που προσήλθαν στον ανακριτή με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, αρνήθηκαν ότι συμμετείχαν στη συμπλοκή, αλλά παραδέχτηκαν ότι βρίσκονταν στην περιοχή και για το λόγο αυτό καταγράφηκε η παρουσία τους από κάμερες ασφαλείας. Όπως υποστήριξαν όμως, βρισκόντουσαν αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο της συμπλοκής και σε άλλη χρονική στιγμή.

Στις ανακριτικές αρχές κατέθεσε και η ιατροδικαστής που εξέτασε τον άτυχο νεαρό. Σύμφωνα με το πόρισμα της τον θάνατο του προκάλεσε το χτύπημα του αυτοκινήτου.

Η υπόθεση της 26χρονης οδηγού, θα εξεταστεί ξεχωριστά. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της για ανθρωποκτονία από αμέλεια και οι εισαγγελικές αρχές έχουν δώσει εντολή στην τροχαία να κάνει έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες παράσυρσης που οδήγησαν στο θάνατο του άτυχου οπαδού.

Αργά το απόγευμα και μετά την απολογία των δυο νεαρών, ο 24χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος κατηγορούμενος για θανατηφόρα σωματική βλάβη, ενώ ο έτερος 26χρονος κατηγορούμενος, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, κατηγορούμενος για συνέργεια σε σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Να σημειωθεί ότι χθες Τετάρτη, είπαν το τελευταίο αντίο στον άτυχο νέο, οι συγγενείς και οι φίλοι του. Απαρηγόρητοι οι γονείς του ζήτησαν να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον χαμό του παιδιού τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ