Κοινωνία

10 Ιανουαρίου 2020 08:29 Τελευταία ενημέρωση : 10 Ιανουαρίου 2020 12:02

Γονείς βρέθηκαν νεκροί δίπλα στα παιδιά τους

Διάβασέ μου το...

Τραγωδία στο Μεταξουργείο! Νεκροί γονείς από αναθυμιάσεις. Ποια η κατάσταση των παιδιών που τους εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Γονείς βρέθηκαν νεκροί δίπλα στα παιδιά τους
-

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν το πρωί οι Αρχές, σε σπίτι στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ στο Μεταξουργείο.

Ένας άνδρας 55 ετών και μία γυναίκα 42 ετών, πακιστανικής καταγωγής, κείτονταν νεκροί μέσα στην οικία τους, στην οποία βρίσκονταν και τα παιδιά τους ηλικίας 8, 12 και 17 ετών, σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ANT1NEWS.GR, οι σοροί τους βρέθηκαν σε ακαμψία, κάτι που δείχνει ότι το ζευγάρι έχασε τη ζωή του το περασμένο βράδυ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το άτυχο ζευγάρι είχε μέσα στην κρεβατοκάμαρα μια σόμπα υγραερίου, γι' αυτό εκτιμάται ότι ο θάνατος οφείλεται σε διαφυγή του αερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τόπο της τραγωδίας, παρόμοια σόμπα είχαν και τα παιδιά στο δωμάτιο τους, αλλά δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα εκεί.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί από τα ίδια τα παιδιά, τα οποία αναζήτησαν τους γονείς τους όταν ξύπνησαν και τους βρήκαν νεκρούς στο δωμάτιο τους. Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν τις Αρχές και το ΕΚΑΒ, φωνάζοντας ότι οι γονείς τους δεν ξυπνούν!

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν ότι το ζευγάρι ήταν νεκρό και ενημερώθηκε η αστυνομία. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής και έχει παραγγελθεί και νεκροτομή για διακρίβωση των αιτίων θανάτου.

Η οικογένεια ζει πολλά χρόνια στην Ελλάδα, στο διαμέρισμα 5ου ορόφου της οδού Βίκτωρος Ουγκώ 19- 21, ενώ οι γονείς διατηρούσαν κατάστημα στην περιοχή. Τα παιδιά του άτυχου ζευγαριού βρίσκονται υπό ψυχολογική υποστήριξη.

Μεταξουργείο - Νεκροί - Αναθυμιάσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ