Αθλητικά

11 Ιανουαρίου 2020 16:26

Μαυροπάνος: Η Άρσεναλ εξετάζει τον δανεισμό του

Διάβασέ μου το...

Τι αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα "The Telegraph" για τον νεαρό Έλληνα στόπρ και τα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα.

Μαυροπάνος: Η Άρσεναλ εξετάζει τον δανεισμό του
-



Την πιθανότητα να παραχωρηθεί υπό μορφή δανεισμού ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος από την Άρσεναλ, αντιπάλου του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League, αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα "The Telegraph".

Το γεγονός πως ο τεχνικός των Λονδρέζων, Μικέλ Αρτέτα, δεν υπολογίζει στον νεαρό Έλληνα στόπερ φαίνεται από το γεγονός πως έχει πάρει φέτος μόλις μια συμμετοχή με τους «κανονιέρηδες», στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Την ίδια ώρα, ο Μικέλ Αρτέτα εξετάζει την ενίσχυση με έναν μέσο και έναν αμυντικό, αλλά τα οικονομικά δεδομένα υποχρεώνουν τους «κανονιέρηδες» να κυνηγήσουν μεταγραφικούς στόχους υπό μορφή δανεισμού. Σε συνδυασμό με την ανάγκη για ενίσχυση προκρίνεται η λύση να δοθεί δανεικός ο Μαυροπάνος σε ομάδα που θα είναι περισσότερο ενεργός. 

Εξάλλου, ο Μικέλ Αρτέτα, κρατά τον Ελβετό μέσο Γκρανίτ Τσάκα, από τον οποίο είχε αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού και είχε σταματήσει να παίζει, μετά από την κόντρα του με τους οπαδούς του κατά τη διάρκεια του αγώνα κατά της Κρίσταλ Πάλας στις 27 Οκτωβρίου. 

Ερωτηθείς για το αν προσδοκά σημαντικές επενδύσεις σε έμψυχο υλικό κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Αρτέτα απάντησε: «Δεν περιμένω μεγάλα πράγματα. Περιμένω μεγάλα πράγματα από τους παίκτες που έχω ήδη στη διάθεσή μου και τους παίκτες που βρίσκονται σε περίοδο αποθεραπείας μετά από τραυματισμούς. Αυτή είναι η μεγαλύτερη προσδοκία από πλευράς μου. Αν μπορέσουμε να βρούμε κάποιους που θα μας βοηθήσουνε να βγάλουμε τη σεζόν σε πιο ισορροπημένο τρόπο σε συγκεκριμένες θέσεις, και είναι πραγματικά βοηθητικοί, τότε θα εξετάσουμε τις επιλογές».