Life

12 Ιανουαρίου 2020 08:22 Τελευταία ενημέρωση : 12 Ιανουαρίου 2020 22:55

Megxit: Συνάντηση της βασιλικής οικογένειας ζήτησε η Ελισάβετ

Διάβασέ μου το...

"Φωτιές" στο παλάτι άναψε η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν. Απογοητευμένος ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ. Τι αποκαλύπτουν βρετανικά δημοσιεύματα.

Megxit: Συνάντηση της βασιλικής οικογένειας ζήτησε η Ελισάβετ
-

Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ κάλεσε σε συνάντηση της βασιλικής οικογένειας τη Δευτέρα προκειμένου να συζητηθεί η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν, να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Η βασίλισσα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο Δούκας του Κέιμπριτζ και ο πρίγκιπας Χάρι θα συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον στο Σάντριγνκαμ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News και του Observer.

Η Μέγκαν, που βρίσκεται στον Καναδά μαζί με τον γιο της Άρτσι, αναμένεται να συμμετάσχει στη συνάντηση μέσω τηλεφώνου αν το επιτρέψει η διαφορά της ώρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές. Παράλληλα, όλες αυτές τις μέρες, σύμβουλοι της βασιλικής οικογένειας δουλέψαν σκληρά για να εξετάσουν τα πιθανά σενάρια της επόμενης μέρας.

Πάντως, η βασίλισσα Ελισάβετ σε καμία περίπτωση δεν θέλει να κοπούν οι δεσμοί της οικογένειας με τον εγγόνο της, ενώ φαίνεται πως ανησυχεί και για την ψυχική του υγεία, όπως τουλάχιστον σημειώνουν βρετανικά δημοσιεύματα. Αναλυτές στο Λονδίνο υποστηρίζουν πως θα είναι πολύ δύσκολο τα δύο μέρη να καταλήξουν σε συμφωνία, αλλά η ελπίδα του παλατιού είναι να μπουν οι βάσεις, ώστε σύντομα να βρεθεί λύση.

Αξιοσημείωτο είναι και το ρεπορτάζ στην εφημερίδα Times του Λονδίνου το οποίο τονίζει ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, είναι πολύ στεναχωρημένος που η στενή σχέση του με τον αδερφό του Χάρι έχει διαταραχθεί. «Αγκάλιαζα τον αδελφό μου σε όλη μας τη ζωή. Δεν μπορώ να το κάνω πια. Είμαστε δύο ξεχωριστές οντότητες», φαίνεται να έχει πει σε φίλο του ο πρωτότοκός γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Είναι δε απογοητευμένος που ο αδερφός του δεν θα αποτελεί πια μέλος της «ομάδας», όπως την χαρακτήρισε, ενώ εξέφρασε την ελπίδα πως με τον καιρό η κατάσταση θα βελτιωθεί και όλοι, όπως τόνισε, «θα είμαστε ξανά στην ίδια σελίδα». Την ίδια ώρα, αίσθηση έχει προκαλέσει και το δημοσίευμα της εφημερίδας Sunday People το οποίο υποστηρίζει πως Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλεντον έχουν να μιλήσουν πάνω από 6 μήνες.