Πολιτική

12 Ιανουαρίου 2020 16:01 Τελευταία ενημέρωση : 12 Ιανουαρίου 2020 22:05

Πέθανε ο Απόστολος Σταύρου

Διάβασέ μου το...

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Πέθανε ο Απόστολος Σταύρου

Έφυγε από τη ζωή του μεσημέρι της Κυριακής ο πρώην Υπουργός, βουλευτής, και γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Σταύρου.

Η κηδεία του σύμφωνα με την ενημέρωση της οικογένειας θα τελεστεί την Τρίτη στις 15:00 στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Σπάτα.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας “ΓΑΛΙΛΑΙΑ”.

Ο Απόστολος Σταύρου ήταν δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Σπούδασε νομικά και πολιτικές επιστήμες στη Νομική Σχολή Αθηνών. Στις εκλογές του 2004 και του 2007 εξελέγη βουλευτής Αττικής με τη ΝΔ, ενώ την περίοδο 1992-1993 διετέλεσε υφυπουργός Γεωργίας.

Με την οικογένεια του εκλιπόντος πρώην Υπουργού και βουλευτή, Απόστολου Σταύρου, επικοινώνησε τηλεφωνικώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

Κυριάκος Μητσοτάκης: κέρδισε τον σεβασμό όλων μας

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας με θλίψη αποχαιρετά τον Απόστολο Σταύρου», αναφέρει σε δήλωσή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως σημειώνει ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ, «Στην πολύχρονη πολιτική διαδρομή του ο Απόστολος, διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια, την σοβαρότητα, την εργατικότητά του. Τιμώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών, ανταποκρίθηκε επάξια στα υψηλά καθήκοντα που ανέλαβε κατά καιρούς κερδίζοντας τον σεβασμό όλων. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Τασούλας: Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Απόστολου Σταύρου, φίλου και επί πολλά χρόνια συναδέλφου στα κοινοβουλευτικά έδρανα. Ο Απόστολος Σταύρου τίμησε την πολιτική, απ’ όποια θέση και αν βρέθηκε στη μακρά σταδιοδρομία του, υπηρετώντας τους πολίτες, την παράταξή του και προπάντων το δημόσιο συμφέρον, με ευσυνειδησία, αφοσίωση και υψηλό αίσθημα ευθύνης», δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, πληροφορηθείς τον θάνατο του πρώην βουλευτή και Υπουργού επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας, Απόστολου Σταύρου.

«Η ευγένεια και το ήθος, η μόρφωση και η καλλιέργεια, ο μεστός και μετριοπαθής λόγος χαρακτήριζαν την προσωπικότητα και την πολιτική παρουσία του, καθιστώντας τον σεβαστό και αγαπητό όχι μόνον στους φίλους αλλά και στους πολιτικούς αντιπάλους του. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Εκφράζω, εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και εμού προσωπικώς, βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει ο Πρόεδρος της Βουλής στη δήλωσή του.

Με την οικογένεια του εκλιπόντος πρώην Υπουργού και βουλευτή, Απόστολου Σταύρου, επικοινώνησε τηλεφωνικώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ