Πολιτική

12 Ιανουαρίου 2020 18:54

Πέτσας: ο ΣΥΡΙΖΑ να πάψει να ανέχεται ή να στηρίζει τους εχθρούς του Κράτους Δικαίου

Διάβασέ μου το...

Ολομέτωπη επίθεση στην Κουμουνδούρου εξαπολύει ο Κυβ. Εκπρόσωπος, με αφορμή την προσπάθεια ανακατάληψης κτηρίων και τις συλληψεις στο Κουκάκι.

Πέτσας: ο ΣΥΡΙΖΑ να πάψει να ανέχεται ή να στηρίζει τους εχθρούς του Κράτους Δικαίου

"Μερικά λεπτά πραγματικών εικόνων και ήχων από το Κουκάκι αποκατέστησαν σήμερα, την αλήθεια απέναντι στα ψέματα. Όλοι οι Έλληνες είδαν, άκουσαν και συμπεραίνουν: οι παράνομες καταλήψεις δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων είναι γεγονός. Το ίδιο και οι δολοφονικές επιθέσεις με χυδαία συνθήματα εναντίον των αστυνομικών. Γεγονός είναι επίσης ότι οι συλληφθέντες-καταληψίες άσκησαν βία κατά των εκπροσώπων της δημοκρατικής πολιτείας που κλήθηκαν να υπερασπιστούν το Κράτος Δικαίου"¨, αναφέρει σε δήλωση του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπροσώπος.

Όπως σημειώνει ο κ. Πέτσας, στρέφοντας τα βέλη του προς την Κουμουνδούρου, "όλοι οι Έλληνες είναι δίπλα στα όργανα του νόμου και τους δίνουν συγχαρητήρια. Γιατί χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία, ούτε δημοκρατία. Μοναδική παραφωνία ο ΣΥΡΙΖΑ: λαλίστατος πριν από λίγες εβδομάδες, έπαθε αφωνία σήμερα". 

"Είναι καιρός, αντί να ανέχονται τους εχθρούς του Κράτους Δικαίου, ή ακόμη και να τους υποστηρίζουν, να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους. Οι εικόνες που παρακολουθήσαμε από το Κουκάκι ας γίνουν ένα μάθημα δημοκρατίας για όλους. Χρέος μας, να γίνονται όλο και λιγότερες, ώστε να πάψει ο αυταρχισμός των λίγων να επιβάλλεται στη ζωή των πολλών", καταλήγει ο Στέλιος Πέτσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ