Ζώδια

13 Ιανουαρίου 2020 06:17

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Διάβασέ μου το...

Έφτασε η ώρα της πολυσυζητημένης σύνοδο του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας
-

Πρόκειται για έναν νέο κύκλο που ανοίγει για την ανθρωπότητα ολόκληρη, με τους δύο αυτούς ογκόλιθους να έχουν τη δύναμη αργά και βασανιστικά να προκαλέσουν γεγονότα ορόσημα στη ζωή μας, από αυτά που τη χωρίζουν σε πριν και μετά. Δεν είναι μια συνάντηση που συμβαίνει συχνά. Η τελευταία φορά που έπεσε ο ένας στο δρόμο του άλλου ήταν στις 8 Νοεμβρίου 1982 στο Ζυγό και θα καταλάβετε πως μπορούν να επηρεάσουν τα πράγματα αν αναλογιστείτε πόσα έχουν αλλάξει από τότε στις ανθρώπινες σχέσεις. Τώρα η δουλειά τελείωσε και μέχρι τον Ιούνιο του 2053 που θα τα ξαναπούνε (στους Ιχθύες τότε) θα ασχοληθούν με τις σχέσεις μας με τους γονείς μας, με τα αφεντικά μας, με το γάμο και κάθε σχέση η οποία επισημοποιείται με χαρτιά. Και βέβαια με το κατεστημένο και τους ανθρώπους που βρίσκονται στην εξουσία. Δε σημαίνει ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα, όμως σίγουρα θα γίνουν αλλιώς.

ΚΡΙΟΣΜε τη σύνοδο του Κρόνου με τον Πλούτωνα στο πιο ψηλό κομμάτι του ωροσκοπίου σου οι αλλαγές στη ζωή σου όχι μόνο αυτές τις μέρες, αλλά ενδεχομένως και τη χρονιά που διανύουμε ολόκληρη δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Ο “δικαστής” Κρόνος έρχεται να σου απονείμει αυτό που σου αξίζει και σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι ένα συνεχίσεις να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό κι από εκεί και πέρα ο Πλούτωνας θα αναλάβει να κάνει το αύριο σου εντελώς διαφορετικό.

ΤΑΥΡΟΣΚαι σαν να μην σου έφτανε ο Ουρανός που έχει κατσικωθεί στο ζώδιό σου και απαιτεί αλλαγές, έρχεται κι αυτή η σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα για να σε αναγκάσει να ασχοληθείς με το μέλλον σου και τα όνειρά σου, τα οποία καλείσαι να αξιολογήσεις και να τα αλλάξεις, αν κρίνεις ότι δεν κινείσαι προς τη σωστή κατεύθυνση, ακόμα κι αν έχεις διανύσει μεγάλο κομμάτι της διαδρομής ή έχεις επενδύσει χρόνο και χρήματα. Κάποια νέα ξεκινήματα μπορεί να απαιτούν από εσένα μεγάλη προσήλωση και πίστη, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν μπροστά δοκιμασίες. Μην αγχώνεσαι καθόλου, το έχεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ:Αυτή η σύνοδος Κρόνου με τον Πλούτωνα στον 8ο ηλιακό σου οίκο αφορά ιδιαίτερα το κομμάτι της σεξουαλικής σου ζωής όπου κάτι φαίνεται να αλλάζει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Δεν αποκλείεται αν είσαι σε μία σχέση χρόνων να νιώσεις την ανάγκη να ανανεώσεις το κρεβάτι σου, με ή χωρίς το σύντροφό σου. Από την άλλη, αν είσαι μόνος σου και νιώθεις ότι έχεις ξοδέψει αρκετή από την ενέργεια σου σε ανούσιες συνευρέσεις, ίσως θελήσεις να συνάψεις κάτι πιο μόνιμο. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον τρόπο που διαχειρίζεσαι κάποια οικονομικά ζητήματα, ειδικά αν σε αυτά εμπλέκονται και άλλοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚαταλαβαίνω ότι και ο Κρόνος και ο Πλούτωνας πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια σε έκαναν να πεις... “το δεσπότη, Παναγιώτη” όμως για να τα λέμε όλα, σε βοήθησαν να απαλλαγείς κι από ανθρώπους που δεν είχαν να σου προσφέρουν τίποτα κι αν δεν ήταν αυτοί απέναντι εσύ ακόμα θα προσπαθούσες να σώσεις κάτι τέτοιες σχέσεις. Αν νιώθεις καθαρός και έτοιμος να ξαναμπείς στο παιχνίδι αυτή τη φορά θα είναι αρωγοί σου και θα σου φέρουν κάποιον που και αξίζει και μπορεί να μείνει για καιρό.

ΛΕΩΝΚρόνος και Πλούτωνας συναντιούνται αυτές τις μέρες στον Αιγόκερω και είναι μία καλή ευκαιρία αν θέλεις να αλλάξεις κάποιες συνήθειες στην καθημερινότητά σου να το κάνεις τώρα. Βάλε σαν πρωταρχικό γνώμονα την υγεία σου και ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής που θα μπορέσεις να το ακολουθήσεις πιστά σε βάθος χρόνου, ξεκίνησε κάποια άσκηση ή κόψε το κάπνισμα. Στον εργασιακό τομέα ο Κρόνος θα αξιολογήσει τις προσπάθειες σου κι ο Πλούτωνας ανάλογα θα σε προάγει ή θα σε απολύσει...

ΠΑΡΘΕΝΟΣΗ σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα αγγίζει ιδιαίτερα το κομμάτι των ερωτικών σου σχέσεων. Ο Κρόνος απαιτεί να μπει ένα στοπ στον τρόπο που χειρίζεσαι ως τώρα τα συγκεκριμένα θέματα και ο Πλούτωνας έρχεται να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται η καρδιά σου για να είναι ευτυχισμένη. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις τις σεξουαλικές προτιμήσεις, όχι μόνο ως προς το φύλο, αλλά και απέναντι σε άλλα κριτήρια όπως για παράδειγμα η ηλικία κι εκεί που ως τώρα σου άρεσαν άτομα μικρότερης ηλικίας, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε άτομα μεγαλύτερης και το αντίστροφο.

ΖΥΓΟΣ:Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να συναντιούνται ξανά μετά από πολλά χρόνια, αυτή τη φορά όχι στο ζώδιό σου, αλλά στον Αιγόκερω και τον 4ο ηλιακό σου οίκο ξεκινάει μία περίοδος που οι αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον αναμένεται να κάνουν θόρυβο. Ίσως χρειαστεί να αφήσεις πίσω κάποιες συνήθειες που κουβαλάς από παιδί ή ακόμα και να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους ή το σπίτι σου και τον τόπο που μεγάλωσες για να ανοίξεις στη ζωή σου ένα νέο κεφάλαιο που περιμένεις πως και πως να το γράψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΑυτή η σύνοδος του κυβερνήτη σου, του Πλούτωνα, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω αναμένεται να φέρει στη ζωή σου ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να την κάνουν αγνώριστη. Μπορεί κάποιοι από αυτούς να κουβαλούν μαζί τους ευθύνες και υποχρεώσεις και κάποιοι άλλοι να έχουν τη δύναμη να γίνουν οι καθοδηγητές που χρειάζεσαι για να πετύχεις σημαντικά πράγματα στη ζωή σου. Σε κάθε περίπτωση η καθημερινότητα αλλάζει. Μπορεί αργά, αλλά ριζικά!

ΤΟΞΟΤΗΣΤο βασικό χαρακτηριστικό του Κρόνου είναι πως ότι αγγίζει έχει διάρκεια. Έτσι, τώρα που μαζί με τον Πλούτωνα θα βάλουν χέρι στο πορτοφόλι σου για να στο κάνουν αγνώριστο προσπάθησε να διαχειριστείς με σύνεση κάποια οικονομικά θέματα και να αποφύγεις χρέη τα οποία μπορεί να σε αγχώσουν για πολύ-πολύ καιρό. Στον αισθηματικό τομέα το ενδεχόμενο να επενδύσεις σε μία σχέση δε θα ήταν καθόλου κακή ιδέα, αρκεί να μην το κάνεις με τον πρώτο τυχόντα κι από ανάγκη να μην είσαι μόνος σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΟ κυβερνήτης σου ο Κρόνος, όσο κι αν έχει το όνομα του “κακού” στους αστρολογικούς κύκλους, άλλο τόσο έχει και το όνομα του δικαίου. Με τη σύνοδο του λοιπόν με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου έρχεται να μετρήσει τους κόπους και τις προσπάθειές σου ως τώρα και είτε να σε κάνει διευθυντή είτε κλητήρα. Το καλό είναι ότι θα πάρεις αυτό που σου αξίζει! Το ακόμα καλύτερο είναι ότι θα απαλλαγείς από ανθρώπους και καταστάσεις που μπορεί να σου έχουν πιει το αίμα με το καλαμάκι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΑυτή η μεγάλης σημασίας σύνοδος ανάμεσα στον Κρόνο και τον Πλούτωνα εκτός του ότι είναι μια όψη που λειτουργεί ύπουλα και στα μουλωχτά συμβαίνει για εσένα στον εσωτερικό, αλλά και παρασκηνιακό 12ο ηλιακό σου οίκο, πράγμα που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Αυτό λοιπόν από τη μία σηματοδοτεί μια περίοδο όπου κλείνεις λογαριασμούς βάζοντας το μαχαίρι στο κόκκαλο, ανοίγοντας έτσι νέες προοπτικές στη ζωή σου απαλλαγμένος από τις υποθέσεις τους παρελθόντος, κι από την άλλη μιλάει για ανθρώπους που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δε σου κάνουν καλό και πρέπει να τους αφήσεις πίσω όσο κι αν σε πονάει.

ΙΧΘΥΣ:Αυτή η σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει κάποιες αποκαλύψεις στο φιλικό σου περιβάλλον, οι οποίες θα σε πονέσουν, αφού κάποια άτομα φαίνεται ότι δεν έχουν ούτε τη δύναμη, ούτε τη διάθεση να χαρούν με τη χαρά σου και ενδεχομένως να εναντιώνονται είτε σε κάποια ερωτική σχέση που μπορεί να έχεις, είτε σε κάποια φιλόδοξα σχέδια που κάνεις για τη ζωή σου. Το στοίχημα όμως είναι να μη χάσεις το στόχο σου και να μην ασχοληθείς περισσότερο από όσο χρειάζεται.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ