Life

13 Ιανουαρίου 2020 08:21 Τελευταία ενημέρωση : 13 Ιανουαρίου 2020 13:48

Megxit: Σήμερα τα… σπουδαία για τον Χάρι και την Μέγκαν

Διάβασέ μου το...

Οικογενειακό συμβούλιο ζήτησε η βασίλισσα Ελισάβετ, με σκοπό την από κοινού λήψη αποφάσεων.

Megxit: Σήμερα τα… σπουδαία για τον Χάρι και την Μέγκαν
-

Το μέλλον του Χάρι και της Μέγκαν θα συζητήσει σήμερα η βασιλική οικογένεια, που συναντάται μετά από απαίτηση της Ελισάβετ.

Είναι η πρώτη συνάντηση που θα έχουν ο Χάρι, η γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ, ο πατέρας του πρίγκιπας Κάρολος και ο αδελφός του, Γουίλιαμ, μετά την από κοινού ανακοίνωση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ να παραιτηθούν των κορυφαίων πριγκιπικών αξιωμάτων τους, για να μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ Βρετανίας και βόρειας Αμερικής.

Στη σημερινή συνάντηση θα συμμετάσχουν τα αυστηρά κορυφαία μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί και η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία βρίσκεται στον Καναδά. Στην αίθουσα δεν αποκλείεται να κληθούν και άνθρωποι που «οι βασιλείς θα θελήσουν στο χώρο».

Η βασιλική σύσκεψη οργανώθηκε μετά από σειρά διαβουλεύσεων τις τελευταίες ημέρες και σκοπός της είναι να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τις αλλαγές στους ρόλους του Χάρι και της Μέγκαν.

«Υπάρχει μια σειρά θεμάτων που θα εξετάσουν τα μέλη της οικογένειας, λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση των Σάσεξ», δήλωσε πηγή που πρόσθεσε πως «υπάρχει γενική ομοφωνία και κατανόηση για το ότι κάθε οποιαδήποτε απόφαση θα χρειαστεί για να εφαρμοστεί».